diumenge, 10 d’abril del 2016

"El Llagostera remunta un partit complicat contra el Bilbao Athletic i es posa a tres punts de la permanència (2-1)". Article de Esport 3

El conjunt basc s'ha avançat gràcies a Aketxe després que Juanjo i Fofo es lesionessin a la primera part; amb Yeray, en pròpia porta, i Benja, s'ha capgirat el marcador
UE Llagostera
El Llagostera ha aconseguit una victòria que convida a l'optimisme
Després de dues jornades transmetent bones sensacions, el Llagostera ha viscut una tarda complicada amb la visita del cuer de Segona A, el Bilbao Athletic, al Nou Estadi de Palamós. Un partit en el qual el resultat és més valuós que mai.
A l'equip d'Oriol Alsina li han sortit poques coses bé. De fet, ja en la primera part, Juanjo i Fofo s'han lesionat; Benja i Imaz, respectivament, els han substituït. Això ha causat un descontrol important en les files gironines, i, a banda d'un llançament de falta de Pitu que Remiro ha desviat, i un cop de cap de Benja en el còrner que l'ha seguit, el cert que el filial biscaí ha estat més capaç de generar perill contra la porteria de René.
Als cinc minuts de la primera part, Aketxe ha fet el gol visitant gràcies a una assistència de Vesga. La millor ocasió dels catalans ha estat un llançament al pal d'Imaz tot just dos minuts després.
Tot feia intuir que si al Llagostera li passava alguna cosa bona, havia de ser gairebé sense pretendre-la. I, de fet, l'empat ha arribat en una acció en pròpia porta, de Yeray. Això ha animat l'equip blaugrana, que ha passat a tenir més presència davant de la porteria rival. Gràcies a això, en el minut 70, Benja ha pogut aprofitar un rebot i avançar el seu equip, establint el 2 a 1 definitiu.
El triomf fa pujar el Llagostera fins a la 20a posició, a tres punts de la salvació. El Bilbao Athletic es queda en l'últim lloc de la Lliga Adelante.