dijous, 10 de març del 2016

"Una sacsejada sense conseqüències". Article de @educiu i J. Sebastian a @lesportiucat

Una sacsejada sense conseqüències

El Llagostera no ha solucionat els seus problemes amb els sis reforços del mercat d'hivern

Les lesions, la poca participació o el baix rendiment han marcat la majoria dels fitxatges

Fofo, pressionant Clerc en el derbi gironí Foto: E. DURAN.
1
El Llagostera es va reforçar a consciència en el mercat d'hivern per intentar treure l'equip de la zona de descens, un objectiu que no ha aconseguit i que, a més, se li ha complicat amb el pas de les jornades. El conjunt llagosterenc va fer fins a sis fitxatges (José Carlos, Marcos Tébar, Natalio, Edu Oriol, Álex Cruz i Fofo), a més d'activar la fitxa a Nando Quesada –fins llavors jugava en el filial–, una bona sacsejada que no ha resolt els problemes de l'equip. Les lesions, el baix rendiment o la poca participació de la majoria dels reforços han estat les principals causes que han impedit al Llagostera fer el pas endavant necessari.
Quatre dels sis fitxatges hivernals del club blaugrana van ser de jugadors ofensius (Natalio, Fofo, José Carlos i Edu Oriol), amb la clara intenció de solucionar el gran dèficit de l'equip de cara a gol, una aposta que fins avui no ha funcionat. Dels atacants qui més ha actuat ha estat Natalio Lorenzo (501 minuts en sis partits), que malgrat tot encara no s'ha estrenat com a golejador, tot i disposar d'ocasions immillorables. Pel que fa a Fofo, l'exjugador del Mallorca no està tenint la confiança d'Oriol Alsina i només ha jugat quatre estones (97' en quatre duels), també sense celebrar cap gol, i José Carlos i Edu Oriol amb prou feines han participat per culpa de les lesions. Tot plegat ha fet que el Llagostera es mantingui com el segon equip menys golejador de la categoria amb 23 gols –els mateixos que ha fet el Mallorca, el pròxim rival dels llagosterencs, i només superat pel Bilbao Athletic (19).
“Els meus primers dies en el club no han anat del tot bé. Vaig venir aquí per tenir minuts i no estic jugant tot el que voldria jugar. No és l'entrada que esperava a l'entitat, però el futbol és així. Haig de seguir treballant i entrenant-me per demostrar que puc ser en l'onze”, explica Fofo, que reclama més protagonisme per poder demostrar les seves qualitats. El davanter tampoc amaga que el Llagostera està en una situació molt compromesa i que el marge d'error és cada vegada més petit: “L'equip està oferint bones sensacions, però això no val per obtenir resultats, que és el que necessitem. Estem a la part baixa de la taula i cada vegada és més complicat sortir-ne, perquè els partits s'acaben. La plantilla manté el positivisme, ens queden moltes finals per jugar i la pròxima contra el Mallorca és la més important.”
Tébar, l'excepció
Els altres dos fitxatges del Llagostera en el mercat d'hivern van ser Álex Cruz i Marcos Tébar. El lateral esquerre encara no ha debutat –aquesta setmana podria entrar en la seva primera convocatòria–, ja que es va lesionar en el segon entrenament amb l'equip, mentre que Tébar és, segurament, el fitxatge que ha donat un més bon rendiment. El migcampista s'ha consolidat com un fix en el doble pivot llagosterenc gràcies a la seva seguretat, experiència i visió de joc, unes virtuts que intentarà aportar altre cop aquest diumenge contra el Mallorca (a les 17 h a Palamós) si finalment es recupera de la lesió als isquiotibials que li va fer perdre's l'últim duel. En principi s'espera que tant ell com Jordi Masó –també lesionat en el derbi gironí dues jornades enrere– estiguin disponibles. En canvi, Jordi López, José Carlos i Ríos Reina, encara amb molèsties, s'entreveuen com a baixes segures.
La plantilla manté el positivisme. Ens queden moltes finals per jugar i la pròxima és la més important
Adolfo Enríquez, ‘Fofo'
davanter del llagostera
No és l'entrada que esperava a l'entitat, però el futbol és així. Haig de treballar i entrenar-me per demostrar que puc ser en l'onze
Els meus primers dies en el club no han anat del tot bé. Vaig venir aquí per tenir minuts i no estic jugant tot el que voldria jugar

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui