dijous, 10 de març del 2016

"L'infortuni de Nando Quesada". Article de @educiu i J. Sebastian a @lesportiucat

L'infortuni de Nando Quesada

L'altra novetat del Llagostera en el mercat d'hivern va ser l'alta de Nando Quesada, que fins aleshores havia actuat en el filial llagosterenc de segona catalana tot esperant que se li activés la fitxa a partir del gener –el migcampista es va incorporar al club l'octubre passat–. La participació de Quesada en el primer equip del Llagostera, però, haurà quedat tan sols en els set minuts que va disputar en la victòria contra l'Albacete (2-0) –va ser el seu debut a 2a A–, ja que fa dos dimecres el sabadellenc es va trencar els lligaments encreuats del genoll esquerre en un entrenament i serà baixa el que resta de temporada. Sens dubte, un cop molt dur per a Quesada i el club, que té moltes esperances dipositades en el jugador.

Marcos Tébar

8 partits (637')
0 gols
Només s'ha perdut un partit per una petita lesió als isquiotibials. Tébar s'ha convertit en indiscutible en el doble pivot llagosterenc.

José Carlos

3 partits (108')
0 gols
Fa vuit setmanes que no juga per lesió i encara li queda, com a mínim, una setmana més de recuperació per estar disponible.

Natalio Lorenzo

6 partits (501')
0 gols
Cap dia de baixa, però encara no s'ha estrenat com a golejador. Ha tingut immillorables ocasions per marcar, però no ha estat encertat.

Edu Oriol

2 partits (74')
0 gols
S'ha perdut els últims cinc partits per una lesió intercostal. En el darrer matx ja va entrar a la llista de divuit convocats.

Álex Cruz

0 partits (0')
0 gols
En el segon entrenament que feia amb l'equip es va fer un trencament a l'isquiotibial. Encara no ha debutat ni ha entrat en cap llista.

Fofo

4 partits (97')
0 gols
Cap dia de baixa, no s'ha estrenat com a golejador i tampoc com a titular en els quatre partits que ha jugat en la lliga.
Darrera actualització ( Dijous, 10 de març del 2016 02:00 )

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui