dilluns, 7 de març del 2016

"S'acaben les oportunitats". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

S'acaben les oportunitats

Una final. El Llagostera rebrà diumenge vinent el Mallorca, un rival que té a vuit punts però que mirarà d'involucrar en la lluita per la salvació. Els jugadors defineixen el matx com a crucial


Tito Ortiz lluita per una pilota aèria amb José Ángel, en una acció del matx entre el Llagostera i l'Elx al Martínez Valero Foto: M. SEGARRA /LA VERDAD.
1
El Llagostera va empatar a un gol al camp de l'Elx en la darrera jornada del campionat de lliga. El conjunt llagosterenc va fer mèrits suficients per aconseguir la primera victòria fora de casa en aquesta campanya, però el gol de l'exjugador de l'equip gironí Sergio León va engegar en orris l'excel·lent feina dels homes dirigits per Oriol Alsina. Els dos punts perduts en els darrers instants mantenen els blaugrana en una situació límit en la classificació, i és que, amb l'empat insuficient, l'enfrontament de diumenge vinent contra el Mallorca a l'estadi Palamós-Costa Brava (a les 17 h) s'ha convertit en una de les darreres oportunitats que té el Llagostera d'involucrar els balears en la mateixa lluita que els gironins i de retallar la distància respecte a la permanència, un fet que només s'aconsegueix a còpia de victòries. Acabat el matx al Martínez Valero, els jugadors llagosterencs van tenir clar que la pròxima jornada marcarà l'esdevenir de l'equip en un futur immediat. Les sensacions positives que va deixar el partit d'Elx, pel que fa al joc, van dotar de moral l'equip d'Oriol Alsina, que veu com el seu nivell competitiu ha augmentat en les darreres jornades fins al punt de plantar cara i tenir possibilitats de victòria contra rivals d'entitat de la categoria. “Estem plantant cara a rivals forts i això és positiu. Potser hem reaccionat molt tard i ara estem obligats a sumar de tres en tres, per això l'empat contra l'Elx sembla poc rèdit per a nosaltres”, va comentar Chumbi en la zona mixta del Martínez Valero. I respecte al duel del Mallorca hi va afegir: “És un rival directe encara que estigui a vuit punts. Estem obligats a guanyar davant de la nostra afició i hem de superar-los per la via civil o la criminal.”
Encara més transcendental es va mostrar David Querol, que va admetre que qualsevol resultat que no sigui una victòria contra el Mallorca encaminaria l'equip cap a segona B. “La setmana que ve és una final. Si perdem començarem a dir adéu a segona A. Tots els partits són una final, i així els afrontem, però contra el Mallorca és la finalíssima. Tot depèn de vèncer, retallar punts i tornar a afrontar una altra batalla”, va explicar l'autor del gol del Llagostera al Martínez Valero, un Querol que novament va jugar infiltrat, encara amb molèsties.
El Llagostera és conscient que, tot i que encara falten catorze jornades per finalitzar la lliga, se li acaben les oportunitats de mantenir les possibilitats de salvació. Per molt que els rivals directes hagin de visitar Palamós, si els llagosterencs no obtenen punts a domicili, no se salvaran. De moment, l'esperança és l'últim que es perd, i és que els gironins frisen per encadenar dos bons resultats que els permetin veure la llum del final del túnel tenebrós del fons de la taula. Sortir reforçats d'Elx podria ser la primer pedra en la construcció del que seria una proesa.

PUNTUEN A FORA

El Llagostera no sumava un punt a domicili des de la sisena jornada, a Montilivi (2-2)

EL POBRE BAGATGE

Dos punts de 45 possibles a fora expliquen la mala situació que viuen els llagosterencs

Estem obligats a guanyar el Mallorca a casa i ho hem de fer per la via civil o la criminal

Rafa Chumbi
davanter del llagostera

A casa no podem fallar. Si perdem contra el Mallorca començarem a dir adéu a segona A

David Querol
Extrem del llagostera

Tots els partits
són una final, i així
els afrontem, però
contra el Mallorca és la finalíssima. Hem de retallar punts i seguir treballant de valent

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui