dimarts, 1 de març del 2016

"Pendents de Tébar i Masó". Article de @educiu a @lesportiucat

Pendents de Tébar i Masó

Més problemes. Els dos jugadors es van sotmetre a una ressonància magnètica que determinarà l'abast de les seves lesions. D'altra banda, està previst que Edu Oriol s'integri al grup demà

Tébar, lluitant amb Herrera en el derbi gironí Foto: J.C/ICONNA.
1
El Llagostera va fer ahir un entrenament voluntari al qual va assistir la majoria de la plantilla. Qui no es va exercitar van ser els lesionats habituals, a més de Jordi Masó i Marcos Tébar, que estan tocats després del partit contra el Girona (el lateral es va lesionar en l'escalfament i el migcampista va demanar el canvi en la segona part). Els dos jugadors es van sotmetre ahir a una ressonància magnètica que determinarà l'abast de les seves respectives lesions.
També va acabar amb problemes físics Chus Herrero, i és que el central té una forta contusió i una ferida a la canyella després d'una forta topada amb Javi Álamo.
Edu Oriol, l'esperança
De la resta de lesionats del Llagostera qui sembla que té més possibilitats de reaparèixer és Edu Oriol, que està previst que s'integri a la dinàmica de grup demà. D'altra banda, és una incògnita quan es podrà tornar a comptar amb José Carlos, Ríos Reina, Jordi López i Álex Cruz. El Llagostera reprendrà avui l'activitat amb un entrenament a Palafrugell.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui