"Cròniques de 2a Catalana grup 1 – Jornada 22". Article de @elconvocat

Redacció

Redacció

UE Llagostera B 0-0 UE Camprodon
Ambdós equips venien de guanyar i d’oferir una bona imatge en els seus respectius encontres. Des de bon inici, es va demostrar que seria un partit amb moltes ocasions i pocs gols. El Llagostera va gaudir de vàries ocasions clares a la primera part, a l’igual que el Camprodon però cap dels dos va saber definir. A la segona part, el guió va ser el mateix. Quan qualsevol dels dos equips tenia la oportunitat, creava espais per aprofitar-los i buscar la ocasió. El Camprodon, qui visitava al líder, va saber plantar cara i va seguir intentant crear perill. Tot i algunes jugades polèmiques en contra dels locals, el partit va quedar amb el 0-0 inicial. Va ser un partit molt intents e igualat, lluitat pels dos equips de la mateixa manera i amb el mateix resultat: cap gol. Aquest empat, fa que el Camprodon segueixi a la zona mitja de la taula, acumulant tres partits sense conèixer la derrota. Per la seva part, el Llagostera segueix al capdavant, amb un marge de sis punts sobre el Palafolls.