divendres, 4 de març del 2016

@oriol_alsina espera seguir amb el bon joc de l’equip fora de casa i que, d’una vegada per totes, la sort els acompanyi. Article de Raul Sanz a @elconvocat

Oriol Alsina espera seguir amb el bon joc de l’equip fora de casa i que, d’una vegada per totes, la sort els acompanyi.

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
Si hi ha una cosa clara al futbol és que no sempre guanya qui millor juga, o qui té les ocasions més clares. El futbol són instants. Un regat, una passada i un moviment sense pilota. O un mal regat, una mala passada i perdre l’esquena d’un jugador. En un moment el partit pot canviar per un equip o per l’altre. El Llagostera porta vàries setmanes demostrant que vol –i mereix– continuar a Segona Divisió, i Oriol Alsina està convençut que ho compliran.
L’equip gironí necessita reaccionar amb urgència per poder capgirar la situació. Alsina, confia en el bon joc que porta fent els blaugranes últimament a fora de casa. Segons com vagi el partit, es podran treure coses positives per a les pròximes jornades. Respecte al que queda pel final de la lliga, l’entrenador ha declarat que ‘‘som conscients; l’equip està molt mentalitzat i porta treballant molt bé les últimes setmanes. Sabem que generem moltes ocasions però ens falta ficar-les’’. Respecte aquestes ocasions, el l’Oriol es troba tranquil. Tal i com ell diu, ‘‘estaria més preocupat si no les generéssim’’.
Segueixen les nombroses baixes
Una setmana més, segueix una llarga llista de lesionats. Jordi Masó, Àlex Cruz, Marcos Tébar, Ríos Reina, José Carlos i Jordi López són baixa per lesió. A aquesta llarga llista, se li afegeix Nando Quesada. El jove centrecampista, va patir una lesió durant un entrenament aquesta setmana, i s’esperen les proves per saber la durada de la lesió. Es tem que tingui infectats els lligaments del genoll però, fins ara, no hi ha res oficial. D’altra banda, Alsina recupera a Chumbi i Edu Oriol.
Jesús Imaz, en bon moment de forma
El davanter del Llagostera, ha declarat a Ràdio Llagostera que l’equip necessita aprofitar les ocasions que creen per poder guanyar punts. La situació ha canviat molt des del 4-1 de la anada i tots dos equips estan molt diferents:
‘‘Intentarem fer més d’un gol perquè serà difícil aconseguir la victòria només fent un.’’
El canvi pot començar a l’estadi de l’Elx: ‘‘Per què no al camp de l’Elx? És un camp gran, on podem aprofitar els espais per aconseguir la victòria’.’
Respecte al seus últims partits, el davanter ha aprofitat per comentar que es troba en un nivell òptim, i es troba còmode a la banda. Afegeix, a més, que vol aconseguir gols que ajudin a l’equip a guanyar punts.
L’Elx, tocat
Per la seva part, l’Elx ve de perdre contundentment al difícil camp del Oviedo. L’equip de Rubén Baraja, que ocupa la 10ª posició, confia en el ‘factor camp’ per poder fer-se amb la victòria i apropar-se a la zona de playoff.
Ex jugadors del Llagostera com Sergio León o Àlex Cruz, són jugadors ràpids amb molta arribada i capaços de crear molt perill.
Per últim, Alsina, ha definit al conjunt il·licità com un ‘‘molt bon equip, amb una estratègia molt ben treballada i que dóna un rendiment molt bo a casa’’.
El partit, dissabte a les 18:00 de la tarda, al Estadi Manuel Martínez Valero.
Convocatòria
Llagostera: René, Ratti, Aimar, Chus H., Ruymán, Samu, Jorge, Tito, Escassi, Pitu, Edu Oriol, Emilio, Natalio, Imaz, Juanjo, Fofo, Querol, Benja, Chumbi.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui