dilluns, 28 de març del 2016

"Natalio fulmina l'Alcorcón amb un "hat-trick" i dóna esperança al Llagostera (4-0)". Article de Esport 3

El conjunt gironí goleja i sentencia un rival teòricament superior a la primera part; Fofo ha fet el quart a la segona
Natalio
Natalio ha impulsat el Llagostera amb tres gols en la primera part
Victòria convincent i de prestigi del Llagostera contra un Alcorcón que, en principi, es presentava aquest diumenge al Nou Estadi de Palamós com a aspirant als llocs de promoció de la classificació de Segona A.
En absència de Querol, el màxim golejador de l'equip, el protagonista indiscutible ha estat Natalio, que s'ha posat les botes amb un "hat-trick" en 40 minuts. El davanter valencià ha estat el gran beneficiat dels dubtes i les imprecisions dels visitants en la sortida de la pilota.
Els homes d'Oriol Alsina ho han tingut clar des del principi: pressionar al mig camp i buscar la transició ràpida. Així han arribat els dos primer gols. Primer, amb una recuperació de Ríos que ha arribat a l'extrem esquerre per centrar. I després, amb una altra de Juanjo que ha elevat la pilota en profunditat fins a l'àrea rival.
El tercer gol se l'ha treballat a fons el mateix Natalio, que ha robat la pilota al porter Jiménez en una sortida arriscada i s'ha fet l'espai necessari per creuar una vaselina des del marge esquerre de l'àrea. Val a dir que ha estat molt precís, finíssim, en les tres definicions.
Juan Muñiz ha fet canvis abans del descans i ha fet entrar Pastrana i Mayor per Plano i Toribio per tenir més ordre i idees del mig camp cap endavant. Així ha creat les primeres jugades de perill durant 25 minuts de la segona part, però, quan el seu equip es bolcava més sobre la porteria de René, el Llagostera ha aprofitat una nova contra i Fofo ha fet pujar el 4-0.
Aquest triomf deixa el Llagostera a tres punts de la salvació, provisionalment. L'Alcorcón haurà de buscar una altra oportunitat per deixar la zona mitja de la taula i atacar les posicions de privilegi.