dilluns, 28 de març del 2016

"La victòria més rendible". Article de M. Salgas i J. Sebastian a @lesportiucat

La victòria més rendible

Jornada rodona. El Llagostera va retallar punts a tots els seus rivals directes en la lluita per la permanència, que ara té a cinc punts

Ríos Reina lluita per la pilota en el partit d'ahir Foto: G.S. / ICONNA.
1
El Llagostera va treure petroli de la 31a jornada. No només per haver aconseguit els tres punts amb la victòria més àmplia de la temporada, sinó també perquè els seus rivals directes en la lluita per la permanència van fallar. Tots. L'Albacete i la Ponferradina, pròxim rival del Llagostera, van perdre al camp del Lugo (2-1) i l'Oviedo (3-0), respectivament; l'Osca va caure a casa contra l'Athletic Club (1-2), i l'Almeria i el Mallorca van empatar a un.
Són tres resultats favorables als llagosterencs, que, si bé no van servir perquè abandonessin la penúltima posició, sí que permeten que el club s'acosti a cinc punts de la permanència –el llindar el marca l'Osca, que té 33 punts– quan encara queden onze jornades per disputar-se amb 33 punts en joc.
El resultat més ampli
A més, el Llagostera va aconseguir la victòria més rendible de la temporada amb el seu resultat més ampli. Aquest curs havia assolit un sol cop la xifra de quatre gols, a casa contra l'Elx (jornada 17), però també en va rebre un en contra. Ahir, en canvi, va poder mantenir la seva porteria immaculada. Dos partits més d'aquest curs els ha guanyat per una diferència de tres gols: contra l'Alavés en la jornada 3 i contra el Mallorca en la 29, en tots dos casos amb un resultat de 3 a 0. Contra l'Alcorcón, els homes d'Oriol Alsina també van aconseguir marcar tres gols en una sola part per primer cop en tota la temporada. L'únic precedent anterior en aquesta categoria va ser el de la jornada 28 del curs passat, en què va guanyar l'Alavés a Palamós (3-1) amb tres gols marcats també en la primera part.

PENÚLTIM

Els tres punts, malgrat tot, no
van permetre
que deixés la penúltima posició
El Llagostera va guanyar el seu primer partit d'aquest curs
per quatre gols

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui