divendres, 18 de març del 2016

"La mida presa al Valladolid". Article de @educiu a @lesportiucat

La mida presa al Valladolid

El Llagostera ha guanyat els tres partits en què s'ha enfrontat al conjunt blanc-i-violeta a segona A

Després d'haver perdut a Palamós en la primera volta (3-1), el Valladolid va destituir Gaizka Garitano

Masó, defensant Mojica en el partit de la primera volta jugat a Palamós Foto: M. LLADÓ.
1
El Llagostera tindrà demà una nova oportunitat de sumar la primera victòria de la temporada a domicili. Els llagosterencs, que fins ara només han aconseguit dos empats a camp contrari –a Montilivi en la sisena jornada (2-2) i fa quinze dies contra l'Elx (1-1)–, visitaran el Valladolid (a les 18 h) com a penúltims classificats i a set punts de la zona de permanència, una situació crítica que no deixa marge d'error al conjunt dirigit per Oriol Alsina. Tot i la dificultat del rival –el Valladolid, onzè amb 41 punts, està a només quatre del play-off d'ascens i disposa d'una de les millors plantilles de la categoria–, el Llagostera pot presumir d'haver guanyat els tres enfrontaments previs entre els dos equips a segona A, els dos del curs passat (2-0 a Palamós i 2-4 al José Zorrilla) i el d'aquesta temporada a terres catalanes (3-1). Les situacions, però, han estat ben diferents en els tres casos. Pel que fa al curs passat, el Llagostera es va imposar en el darrer partit de la primera volta (2-0) en un duel que es va decidir en la segona meitat, amb dos gols de Sergio León i Querol que van deixar el Llagostera a tocar de la zona de salvació. Uns mesos més tard, els dos equips van tornar a enfrontar-se en l'últim partit de lliga a Valladolid, amb els locals ja pensant en el play-off i el Llagostera que ja no s'hi jugava res. Tot i així, els de la Costa Brava van vèncer per un contundent 2-4, tancant la primera temporada del club en el futbol professional amb una reeixida novena posició.
La sentència de Garitano
El Llagostera i el Valladolid es van tornar a veure les cares a Palamós aquesta temporada (jornada 9), un matx que els llagosterencs es van endur gràcies a un gran tram final de partit (van marcar el 2-1 i el 3-1en els últims deu minuts) que els va servir per sortir del descens i que, de retruc, va provocar la destitució del tècnic del Valladolid, Gaizka Garitano. Ara, ja amb Miguel Ángel Portugal a la banqueta, el Valladolid espera trencar la mala ratxa contra el Llagostera per mantenir opcions d'entrar al play-off, mentre que els llagosterencs aspiren a continuar amb el 100% d'efectivitat contra el conjunt castellà per mantenir-se vius en la lluita per la salvació.
Sense mirar el passat
Un dels jugadors del Llagostera que ha jugat els tres partits contra el Valladolid és Jordi Masó. El lateral, que la jornada passada va recuperar la titularitat, no fa cas de les estadístiques favorables al seu equip en els enfrontaments directes i destaca el gran potencial del Valladolid. Masó té clar que el Llagostera ha d'anar a totes al José Zorrilla amb l'intenció de sumar tres punts que serien d'or: “Últimament hem estat bé en els partits a domicili, però no hem guanyat, així que ja ens toca. És igual que sigui el Valladolid, no podem tenir complexos i hem d'anar a sumar els tres punts. Haver guanyat els tres primers partits contra ells no vol dir res, perquè cada duel és un món i el Valladolid és favorit.”

EL PROTAGONISTA

Ja ens toca guanyar a fora. És igual que sigui el Valladolid; no ens podem permetre tenir complexos i hem d'anar a sumar els tres punts

SITUACIÓ DIFERENT

Haver guanyat els tres primers partits contra ells no vol dir res, perquè cada duel és un món
Jordi Masó
lateral del llagostera

DESBOCATS

Serà la 2a visita del Llagostera al José Zorrilla. El curs passat va ser en l'última jornada i sense res en joc
9
Gols
ha marcat el Llagostera al Valladolid en els tres partits que han jugat a segona A, per només tres dels castellans.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui