divendres, 18 de març del 2016

JAVI CHICA “Ja ens toca guanyar-los”Article de @educiu a @lesportiucat

JAVI CHICA  LATERAL DEL VALLADOLID

“Ja ens toca guanyar-los”

“Hem estat irregulars, però encara som a temps d'entrar al ‘play-off', necessitem enllaçar victòries”

Chica, aquest curs Foto: E.D. VALLADOLID.
1
Javi Chica (Barcelona, 17/5/85), amb vuit temporades a primera divisió entre l'Espanyol i el Betis, és un dels jugadors més experimentats del Valladolid, un equip que tot i la irregularitat mostrada des de principi de curs encara aspira a jugar el play-off. El lateral, que va recuperar la titularitat la jornada passada, ens parla del pròxim duel, contra el Llagostera, un rival que li mereix el màxim respecte i contra el qual espera tallar la mala dinàmica de resultats.
Després de tres partits sense guanyar, van aconseguir una gran victòria al camp del Valladolid (2-4). Un triomf que els ha de donar moral d'aquí a final de temporada.
Esperem que sí, perquè vam guanyar en un camp difícil i contra un rival complicat. A més, veníem d'una dolorosa derrota a casa contra l'Osca, així que va ser molt important.
Ara són onzens amb 41 punts, a només quatre del ‘play-off' d'ascens. Encara hi són a temps...
Sí, encara queden moltes jornades, però per poder estar entre els sis primers classificats hem de començar a enllaçar victòries. De moment encara no hem estat en el play-off; esperem que quan hi entrem sigui per quedar-nos-hi o fins i tot alguna cosa més, perquè els equips de dalt també estan començant a deixar escapar punts.
Amb la gran plantilla que tenen, què falta aquest any al Valladolid per no estar entre els millors?
Sobretot, regularitat. Vam començar amb un altre entrenador i potser l'equip no tenia les idees clares, i això va fer que els resultats no arribessin, fins i tot vam estar a un punt del descens. Després, amb el canvi de tècnic, sembla que estem més bé, tot i que els resultats podrien ser millors.
A més de la regularitat també deuen tenir l'objectiu de fer-se forts a casa, on fa tres partits que no guanyen.
I tant, això ens està perjudicant en no poder mirar més amunt. Però estem corregint aquests errors a domicili i encara hi som a temps, hem de continuar igual a camp contrari i millorar els resultats davant la nostra afició.
Ara reben el Llagostera, un equip que els ha guanyat en els tres partits en què s'han enfrontat a segona A.
Sí, el curs passat vam perdre els dos partits, però en l'últim ja no hi havia res en joc, ja que teníem el cap en el play-off i vam reservar jugadors. I en el partit de la primera volta d'aquesta temporada també vam perdre, per 3-1, un partit que ens va fer molt de mal i que va provocar la destitució de Gaizka Garitano. Ja ens toca guanyar-los.
El conjunt llagosterenc arriba al duel amb l'aigua al coll, penúltim i a set punts de la permanència. Això els fa encara més perillosos o els pot afectar la pressió?
Acaben de guanyar 3-0 el Mallorca i segur que ho veuen tot d'una altra manera, vindran amb el ganivet entre les dents. Com a equip català que és, m'agradaria que salvés la categoria, però que no sumi aquí. El curs passat tampoc va començar bé i després es va passar pràcticament tota la segona volta sense perdre.
Després de molts anys a l'elit entre l'Espanyol i el Betis, va firmar fa dos estius pel Valladolid. Per què?
Perquè és un club històric i perquè estava cansat de perdre gairebé sempre i d'estar patint per mantenir la categoria. Aleshores al Valladolid hi havia en Rubi d'entrenador, amb qui havia coincidit anteriorment, i el projecte m'il·lusionava, com també el repte de pujar. Em faria molta il·lusió aconseguir un ascens abans de retirar-me.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui