dilluns, 7 de març del 2016

"Falta d’encert". Article de @elconvocat

Elche CF 1-1 UE Llagostera

Tres aturades del porter visitant durant els minuts finals eviten que el Llagostera guanyi al Martínez Valero.


El Convocat
El Llagostera va tenir una ocasió d’or per sumar tres punts i endur-se la victòria del camp de l’Elche. L’empat deixa no convenç als d’Alsina que van fer mèrits per guanyar per ocasions durant tot el partit.
La primera meitat del partit va ser sense història, amb poc futbol però si amb ritme on va destacar la posició del jugador local Espinosa com a director del joc de l’Elche i que només va poder inquietar la porteria del Llagostera amb xuts desviats d’Álvaro. Per part dels d’Alsina va ser Natalio qui va tenir dues ocasions clares però que el davanter no va poder materialitzar. Una altre ocasió va ser un u contra u de Querol però que el jugador va rematar a les mans de Javi Jiménez.
A la represa la intensitat va baixar i l’Elche va poder dominar més el joc. Per contra el Llagostera es va situar bé sobre el camp però sense immutar ofensivament. Tot i això, al 65 els catalans van aprofitar una pilota per sobre la defensa que aquest cop Querol no fallava (1-0). L’intent de reacció dels locals va venir precedit la precipitació dels seus jugadors. A base de tancar al Llagostera, l’Elche va trobar el premi del gol en una acció d’Espinosa que León enviava al fons de la xarxa (84’). Li va tocar reaccionar als d’Alsina i així ho van fer. Els de la Costa Brava van tenir les seves oportunitats per emportar-se el partit de les botes de Querol, Natalio i Juanjo però tots tres van topar amb Javi Jiménez.
Amb aquest final del partit la UE Llagostera es va quedar molt a prop d’aconseguir la victòria i a la vegada el resultat els deixa a 6 punts de la salvació, però els d’Alsina no perd l’esperança.

Elche CF: Javi Jiménez; Isidoro, Lolo, José Ángel, Álex Martínez; Mandi, Pelayo (Cristaldo, m.20); Espinosa, Álvaro (Hugo Fraile, m.62), Álex Moreno (Eldin Hadzic, m.71); Sergio León.
UE Llagostera: René; Aimar, Chus Herrero (Ruymán, m.80), Escassi, De los Reyes; Querol, Tito, Emilio (Pitu, m.85), Natalio; Juanjo y Chumbi (Imaz, m.75).
Àrbitre: Arias López (Cantabria).
Targetes: A Natalio, Ruyman i Emilio pel Llagostera.
Gols: 0-1 Querol (65’), 1-1 Sergio León (84’).
Camp: Martínez Valero – 8.000 espectadors.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui