dimarts, 29 de març del 2016

"Àlex Cruz, probable titular a Ponferrada". Article de M Salgas @lesportiucat

Àlex Cruz, probable titular a Ponferrada

Continuïtat. El jugador, que va debutar diumenge, serà l'encarregat de substituir Samu, que va veure la cinquena targeta groga

Fofo controla la pilota contra l'Alcorcón Foto: G.S. / ICONNA.
1
Àlex Cruz va debutar diumenge amb el Llagostera. El jugador, fitxat en el mercat d'hivern, va entrar al camp en el minut 75 de partit per substituir Fofo. Cruz s'havia lesionat als isquiotibials en el segon entrenament amb el seu nou equip. En el partit de fa dues jornades, contra el Valladolid, va entrar per primer cop en la convocatòria, i la seva estrena es va produir una jornada després. El lateral esquerre tindrà continuïtat en el proper partit, contra la Ponferradina, que jugarà amb tota probabilitat com a titular després de la sanció d'un partit que rebrà Samu de los Reyes després de provocar la cinquena targeta groga –malgrat la transcendència del proper partit– perdent temps en un llançament de banda.
Els nous destaquen
Els jugadors arribats en el mercat d'hivern van ser protagonistes contra l'Alcorcón. Cruz ho va ser per debutar i Natalio, amb tres, i Fofo, amb un, per haver marcat els quatre gols del Llagostera. Alsina es va referir al paper que els nous efectius tindran en l'equip: “Són jugadors que seran determinants fins a final de temporada perquè tenen qualitat i han vingut amb la il·lusió de salvar categoria, tot i que no serà gens fàcil.”

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui