diumenge, 14 de febrer del 2016

"Tot cercant la primera victòria de l´any i l´inici de la reacció ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Tot cercant la primera victòria de l´any i l´inici de la reacció

El Llagostera encara una nova final obligat a guanyar un rival directe si no vol despenjar-se de la permanència

14.02.2016 | 08:56 Ja fa més de dos mesos de l'última victòria del Llagostera. Des d'aquell 28 de novembre de l'any passat amb victòria davant l'Osca (2-0), els blaugranes han disputat nou partits més amb l'escàs botí de dos empats i set derrotes. Uns registres pobríssims que només poden conduir cap a un destí: el temut descens. A més a més, en el cas llagosterenc l'enèsima ensopegada, l'1 a 0 del passat diumenge a Vitòria, els va situar en la darrera posició a la classificació. Fa un any, la reacció dels gironins ja havia començat i ara, en canvi, el més calent és a l'aigüera. Per tant, aquesta tarda (17 h) en la final davant l'Albacete només valen els tres punts. Una setmana més, i per no perdre el costum, la infermeria continua farcida de pacients. A banda dels sancionats Aimar i Escassi, no hi seran avui els lesionats Jordi López, Chumbi, José Carlos, Álex Cruz i Edu Oriol. S'han ?exer?citat a un ritme inferior però tenen opcions de jugar Chus Herrero, Natalio, Ríos i Juanjo, mentre que el porter i capità, René, afectat per la grip, és seriós dubte. Si no es recuperés a temps, Moragón o Ratti s'haurien de situar sota pals.
El tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, reconeix la transcendència del matx dient que "el partit és molt important perquè guanyar significa apropar-nos a quatre punts de l'Albacete i perdre, allunyar-nos-en a deu". De les característiques del rival, el tècnic maresmenc explica que "potser no imprimeixen la intensitat que dóna l'Alabès, però, sí que tenen qualitat i fins i tot arrisquen quan volen sortir des del darrere". Els manxecs arriben a la Costa Brava després de desaprofitar un 2 a 0 per acabar empatant a dos davant l'Oviedo, segons Alsina, els de Luis César Sampedro "volen tenir la pilota i el seu sistema tàctic és una incògnita perquè contra nosaltres sempre han canviat de dibuix", per tornar a assaborir el gust del triomf.
Alsina diu que el seu equip ha de jugar "amb la intensitat i la il·lusió de voler guanyar el partit que vam mostrar a Vitòria. Acabar amb la sequera davant la porteria rival és primordial". En l'aspecte golejador i en les cinc jornades que acumulen els del gironès sense celebrar cap diana, Alsina reconeix que "tots som conscients que hem de fer un pas endavant a l'hora de fer gols, però, almenys el més difícil, que és generar oportunitats, ja ho fem", va explicar recordant les que van tenir els seus futbolistes a Vitòria.
La directiva encapçalada per Isabel Tarragó, davant la importància del partit d'aquesta tarda, ha engegat una campanya per facilitar l'apropament dels aficionats a l'estadi palamosí perquè aquests donin suport al conjunt d'Alsina. Tots aquells que vegin un cartell promocional del partit davant l'Albacete en un establiment poden demanar una entrada gratuïta per veure el partit. Alsina va recordar que en l'últim partit a casa davant el Lugo (0-0), "tots els que van venir ens van ajudar. Recordo el soroll dels Golfos, els Canyeros... ". El d'Arenys de Mar fa una crida a l'aficionat, "volem que la nostra gent es converteixi en el jugador número dotze, que ens ajudin a remar i a tirar endavant la situació".
Chumbi tampoc hi serà
La temporada passada, el davanter Rafa Chumbi defensava la samarreta de l'Albacete i tot i la il·lusió de poder enfrontar-se al seu exequip, no podrà fer-ho per tercera vegada aquest curs. A la primera volta i gairebé de manera consecutiva, el murcià ja es va perdre el doble duel, primer, a la Lliga a Palamós i quatre dies més tard, a la Copa al Carlos Belmonte per culpa d'una lesió. Avui pel mateix motiu, Chumbi tampoc es vestirà de curt davant els manxecs.
L'Albacete, també necessitat
De la seva banda l'Albacete, tot i que no amb les mateixes que el Lagostera, també es presenta amb urgències a Palamós. Els homes de Luis César Sampedro són ara mateix dinovens i visitaran el Llagostera amb les baixes de Jason i Cidoncha per lesió i la de César Díaz, per acumulació de targetes. Amb tot, els manxecs recuperen una de les seves peces clau, el migcampista Portu, a més del seu central Gonzalo, que es juga un lloc a l'eix central amb Núñez.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui