dilluns, 8 de febrer del 2016

"L'equip toca fons". Article de @lesportiucat

L'equip toca fons

Llagostera. La derrota a Vitòria allunya un punt més la zona de salvació, mentre el triomf de l'Athletic B fa caure el conjunt blaugrana fins a la cua

Aimar intenta aturar Juli de l'Alavés durant el partit jugat ahir a Vitòria Foto: EL CORREO.
1
L'enèsima ensopegada del Llagostera a fora de casa del curs va deixar una primera conseqüència en la classificació. Els homes d'Oriol Alsina veuen com l'objectiu de la permanència s'allunya un punt més aquesta setmana i, transcorregudes 24 jornades i faltant-ne divuit per jugar-se, el marge que cal superar per sortir de la zona de perill és ja de vuit punts. Aquest cap de setmana, l'Osca, que era l'equip que marcava la permanència, va aconseguir un punt a Tenerife (1-1), un fet que, combinat amb l'ensopegada del Mallorca, fa que la permanència quedi ara mateix en els 26 punts.
L'Athletic B es desperta
Una altra conseqüència que deixa la jornada és que el Llagostera cau fins a l'última posició a causa de la sorprenent victòria del filial de l'Athletic a Mallorca per un ajustat 2-3. L'equip basc aconsegueix així la seva primera victòria a domicili del curs, s'enfila fins als 18 punts i atrapa el Llagostera. La millor diferència de l'Athletic B (-13) entre gols encaixats i gols marcats respecte a la xifra dels llagosterencs (-16) envia als de la Costa Brava a la cua de la classificació.
El Llagostera només havia estat cuer en una ocasió fins ara. Va ser en la jornada 5, després de perdre a casa per 0-2 contra el Tenerife. La victòria de l'Athletic B a Mallorca també provoca que després de 24 jornades de lliga ja només quedin dos equips que encara no han guanyat a domicili: el Llagostera i l'Almeria. L'equip andalús va acariciar la gesta ahir a El Sadar contra l'Osasuna, on va empatar sense gols. Malgrat no ser l'únic que encara no s'ha estrenat a fora de casa, amb un punt és l'equip que menys rendiment obté lluny de casa: l'Almeria ha sumat sis punts i l'Athletic B n'ha obtingut cinc.

LA XIFRA

2
equips
encara no han guanyat fora de casa després de 24 jornades: l'Almeria i el Llagostera

DE NOU, A BAIX

El Llagostera va ocupar l'últim lloc en la jornada 5, però en va sortir de seguida

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui