diumenge, 31 de gener del 2016

@oriol_alsina Entrenador del Llagostera:“Aquest és el camí a seguir”.Article de J. Sebastian a @lesportiucat

“Aquest és el camí a seguir”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Oriol Alsina va comparèixer davant els mitjans de comunicació just després del seu homòleg, Luis Milla. El tècnic del Llagostera va valorar positivament el punt sumat pels seus jugadors: “Per nosaltres és un punt important. Sempre hem dit que si els empats que hem aconseguit els traduíssim a victòries estaríem més amunt. El punt és valuós i més en la situació en què estem. Ara, sabem que és insuficient i que caldrà que tot el que no sumem a casa ho aconseguim a fora”, comentava Alsina, que analitzant l'enfrontament admetia: “En la primera part el Lugo ha estat millor, però en la segona meitat hem estat superiors, generant arribades i obligant el seu porter a realitzar aturades. En la segona hem competit més i millor, ja que hem aplicat rectificacions en les situacions en què ens feien més mal, com les pilotes interiors. Estic orgullós de l'actitud dels meus homes.”
A l'hora de valorar l'alineació que va escollir per afrontar el matx contra els gallecs, l'entrenador d'Arenys de Mar va lamentar la mala sort que persegueix el seu equip amb les lesions, una xacra que està passant factura des de fa setmanes: “Hem fet un onze amb els condicionants que arrossegàvem. Teníem al camp jugadors amb molèsties, d'altres que no han entrenat bé durant la setmana, Natalio que havia fet dos entrenaments amb l'equip... És un desastre el que ens està passant. Hauríem d'evitar riscos amb les lesions i les targetes, però bé, la sort ha de canviar. L'actitud és l'adequada i aquest és el camí a seguir. Això sí, ha de canviar tot al més aviat possible”, sentenciava un Alsina que segurament portava el disgust per dintre, ja que de cara a la galeria es mostrava d'allò més optimista i convençut de les possibilitats dels seus.
Un resultat insuficient
Tot i valorar positivament el punt aconseguit, Oriol Alsina té clar que el seu equip ha de sumar de tres en tres per capgirar la situació: “Evidentment el que volíem era guanyar, però sabem que el Lugo és l'equip que més partits ha empatat i el segon que menys n'ha perdut. El resultat és bo tenint en compte les circumstàncies en què arribàvem al matx. No es pot retreure res als jugadors tot i que en alguna fase de la primera part els he vist nerviosos. No em queixo, i res a dir.”
El tècnic del conjunt llagosterenc va maleir l'expulsió d'Escassi en el tram final del partit: “La groga hauria estat més justa, però és el que hi ha. Perdem un jugador important per a nosaltres que pot jugar al mig i de central. És el defensor en l'eix que, amb diferència, està millor”, deia Alsina, que ja pensa en el proper enfrontament a Vitòria, contra l'Alavés: “Jugarem contra un dels millors equips, pel que fa a la regularitat, i no tenim res a perdre. El rival pensarà que ens ha de guanyar segur i nosaltres ens mentalitzarem per treure un resultat positiu. Per què no al camp de l'Alavés? Tothom apostarà diners a la nostra derrota, però jo no ho faria si no els volen perdre”, acabava la seva intervenció Alsina, amb un cert to de broma, segurament per trencar el gel i per convèncer que res està perdut i tot és possible.

VERMELLA A ESCASSI

“ Perdem un home important que pot jugar al mig o com a central. Ara és el jugador més en forma a l'eix”

MILLOR EN LA SEGONA

“Hem competit més i millor, ja que hem aplicat rectificacions en les situacions en què ens feien mal”

RES A DIR

“No es pot retreure res als jugadors, tot i que en alguna fase de la primera part els he vist nerviosos”

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui