diumenge, 31 de gener del 2016

"El Llagostera fitxa Fofo i ara li haurà de fer lloc". Article de @Gfreixa i J. Sebastian a @lesportiucat

El Llagostera fitxa Fofo i ara li haurà de fer lloc

Sortir per entrar. El club gironí anunciarà avui la incorporació de l'atacant balear i, tot seguit, haurà de negociar un acord de rescissió amb un dels seus jugadors de la plantilla

Fofo conversa amb el secretari tècnic del Llagostera, Gerard Escoda Foto: QUIM PUIG.
1
Com ja és habitual, els minuts previs dels partits que ha de jugar el Llagostera solen anar acompanyats de notícies en forma d'entrades i sortides inesperades dels seus jugadors –contra el Mirandés, el club gironí va deixar sense dorsal Enric Pi, per activar la fitxa de Jose Carlos sense previ avís–. En els prolegòmens del matx entre els llagosterencs i el Lugo, la nova va ser l'absència del central Fran Cruz en la llista de divuit convocats, en la qual va entrar el juvenil Marc Carrillo. Les pistes eren clares i les intencions del club gironí es posaven de manifest enviant Fran Cruz a la graderia del Palamós-Costa Brava. I és que l'entrada de Fofo a l'entitat –el mateix Oriol Alsina en la roda de premsa després del partit contra el Lugo va assegurar que durant el dia d'avui el club n'anunciaria la incorporació– exigeix al Llagostera donar la baixa a un dels seus futbolistes en la plantilla i negociar-hi la rescissió. Amb el fet de deixar a la graderia l'únic jugador del primer equip disponible i sense cap lesió pel juvenil i inexpert Marc Carrillo assenyala a Fran Cruz, que podria tenir les hores comptades al Llagostera, cinc mesos després d'arribar-hi. “Necessitàvem algun futbolista que ens aportés cobertura al lateral esquerre i en Marc Carrillo ens ho donava. És un noi que gairebé tota la temporada s'ha estat entrenant amb nosaltres i buscàvem més polivalència. A més, volíem premiar l'excel·lent trajectòria del juvenil i de tot el futbol base del Llagostera”, va explicar Alsina davant els mitjans de comunicació.
Les altres opcions que tindria el club per fer lloc a Fofo seria acordar una rescissió amb Jordi López, un jugador que en la lliga només ha participat en quatre partits i ha acumulat 108 minuts –a més, en la seva posició hi poden jugar Escassi, Tito, Pitu, Emilio, Tébar i Quesada– i, fins i tot, l'opció de Chumbi. El davanter murcià és un dels jugadors que agrada al tècnic Oriol Alsina, però no ha acabat de tenir sort amb les lesions i amb l'efectivitat davant la porteria rival –no ha fet cap gol en la lliga–. El d'Águilas té diverses propostes d'altres equips, fet que podria facilitar la rescissió o explotar la fórmula de la cessió, com ja es va fer amb Eloy Gila, ara al Sabadell. “Hem d'acabar de decidir la baixa. Estem dubtant i tenim possibilitats. Sabem, però, que serà dolorosa, ja que els que estem ara mateix en el grup estem implicats. Necessitàvem un punta i amb la falta de gol que tenim no podíem dubtar amb Fofo”, comentava Alsina en la roda de premsa.
Un dia abans de tancar-se el mercat d'hivern de fitxatges, el Llagostera no descarta fer una nova incorporació, tot i que només mouria fitxa –hauria de sortir un altre futbolista– si l'oportunitat de mercat ho mereix i no es pot refusar. “Ara per ara diria que no fitxarem ningú més en un 90%, però mai se sap”, deia Alsina.

AMB PROPOSTES

Chumbi seria un dels únics que té al darrere l'interès d'un club per incorporar-lo

OPCIÓ JORDI LÓPEZ

Amb competència en la seva posició, només ha jugat quatre partits aquest curs

ASSENYALAT

Fran Cruz, tot i estar disponible, va caure de la llista i va entrar-hi el juvenil Marc Carrillo

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui