divendres, 15 de gener del 2016

"Objectiu: un pas endavant". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Objectiu: un pas endavant

Edu Oriol. L'extrem de Cambrils es mostra satisfet del seu fitxatge pel Llagostera i assegura que els seus objectius són consolidar-se de nou en el futbol estatal i salvar el club llagosterenc

Edu Oriol en el centre de la imatge acompanyat de Gerard Escoda i de la presidenta Isabel Tarragó Foto: G.FREIXA.
1
L'últim fitxatge del Llagostera va fer ahir el seu primer entrenament a les ordres d'Oriol Alsina i tot el seu cos tècnic. Tot seguit, Edu Oriol va ser presentat oficialment com a nou futbolista llagosterenc. En l'acte, el de Cambrils va deixar ben clar amb quins objectius arriba a la Costa Brava: “Volia tornar al futbol estatal després d'un període a l'estranger. A l'estiu em vaig equivocar no acceptant algunes ofertes que em van sortir perquè no tenia gaire clar com estava el tema econòmic a Espanya després de dos anys fora. El Llagostera va mostrar interès per mi des del primer moment. Per mi significa tornar a fer un pas endavant jugant de nou a l'Estat, i ara el que vull és ajudar l'equip a salvar la categoria”, va remarcar el futbolista, que va reconèixer que també havia rebut una oferta de l'Albacete.
Guanyar profunditat
Durant la presentació, el secretari tècnic Gerard Escoda va confirmar que la sortida de Juanto Ortuño direcció a Portugal havia accelerat tota l'operació. De la nova incorporació, Escoda en va destacar algunes qualitats: “Arriba a Llagostera per ocupar una posició en què hi ha competència, però això ha de ser positiu per a l'equip. És bo en l'un contra un, i segurament té una mica més de profunditat que la resta de jugadors de banda que tenim”, va explicar el de Reus, que també va desgranar que la duració del contracte d'Edu Oriol serà fins al proper 30 de juny.
El jugador, conscient que aterra amb la temporada gairebé a la meitat, té clar que s'haurà de posar les piles de seguida per poder ajudar el seu nou equip: “M'he estat entrenant amb l'Atlètic Balears i físicament estic bé. Em fa falta agafar ritme de competició i això ho hauré de fer aprofitant els minuts que em donin.”
Edu Oriol va explicar que pot ocupar les dues bandes i fins i tot puntualment el lateral, però en els últims anys s'ha consolidat jugant a cama canviada: “A l'esquerra o de mitjapunta és on he jugat els últims temps i on em trobo més còmode. La posició però, la decidirà el tècnic”. Les possibilitats que Edu Oriol debuti aquesta setmana contra el seu últim equip a l'Estat espanyol –el Saragossa– dependran, d'una banda, que es pugui completar la seva inscripció en la lliga –el fet d'haver jugat per últim cop a l'estranger fa més feixuc el procediment–, i de l'altra de l'estat de la plantilla: “Podria entrar. Ho decidirem en funció dels jugadors que tenim tocats i de les sensacions que ens deixi en aquests primers entrenaments”, va explicar el tècnic, Oriol Alsina.
Pentinant el mercat
Amb l'arribada d'Edu Oriol i la imminent incorporació d'un lateral esquerre –el club necessita desencallar la sortida de Giva per deixar una fitxa lliure–, la direcció esportiva es mostra satisfeta amb la feina feta fins ara en el mercat hivernal: “Hem trobat jugadors importants quan encara queda molt mercat al davant. Això no és fàcil de fer. Ara esperem treure'n el rendiment esperat”, va comentar Alsina.
En les últimes setmanes del període de fitxatges, de ben segur que els ulls dels secretaris tècnics estaran centrats en la punta d'atac, ja que el gol és una de les mancances que més s'estan trobant a faltar.

ELS PROTAGONISTES

Per mi significa tornar a fer un pas endavant jugant de nou a l'Estat, i ara el que vull és ajudar l'equip a salvar la categoria
Físicament estic bé, però em falta ritme de competició. Hauré de guanyar-lo en els minuts que tingui
Edu Oriol
Extrem del Llagostera
És un jugador que ens donarà més profunditat a la banda. Té molt desequilibri
Gerard Escoda
sec. tècnic del llagostera

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui