divendres, 15 de gener del 2016

"Emilio Sánchez, la nota positiva". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Emilio Sánchez, la nota positiva

Recuperat. El migcampista manxec s'ha entrenat tota la setmana amb l'equip i tot indica que després de dos mesos de lesió podrà tornar a ajudar l'equip des del camp. Querol i Ríos Reina seran dubte fins a última hora

La setmana a Llagostera va començar amb dues males notícies ja que Chumbi i Pitu van confirmar les seves lesions. Quan falta una sessió d'entrenament, però –l'equip s'exercitarà avui a Palamós abans de marxar amb autocar cap a Saragossa–, Oriol Alsina pot confirmar que recupera Emilio. El jugador manxec s'ha entrenat tota la setmana amb el grup, i tot indica que la seva reaparició es produirà a La Romareda. “Ja podem comptar amb ell. És un home que ha de ser important en aquesta segona volta”, va explicar ahir el tècnic llagosterenc.
Emilio va jugar l'últim partit amb el Llagostera el 8 de novembre a San Mamés, i a l'estadi de l'Athletic es va fer una lesió al turmell que al final s'ha allargat més de dos mesos. Tot i estar cridat a ser una peça fonamental al mig del camp llagosterenc, el manxec només ha acumulat vuit participacions després de vint jornades. Sense Pitu –sancionat i lesionat–, el Llagostera haurà de buscar un altre perfil que porti la batuta del joc a La Romareda, i Emilio, encara que no estigui a punt per jugar 90 minuts, ben segur que pot ser una peça a tenir molt en compte.
El dia del veredicte
Durant la setmana hi ha hagut diversos jugadors que han tingut contratemps i això els fa ser dubte per viatjar cap a Saragossa. D'una banda, Ríos Reina i Querol arrosseguen problemes físics i el cos tècnic haurà de valorar en l'últim moment si pugen a l'autocar en direcció a Aragó o si no se'ls veu preparats per aportar coses a l'equip i s'aposta per un altre perfil. En la sessió d'ahir no hi van participar cap dels dos.
Finalment, la mala fortuna que persegueix l'equip va afectar ahir Tito, que en el tram final de l'entrenament va rebre un cop a la cara que li va provocar una ferida. Caldrà veure si l'afecta per jugar.
Darrera actualització ( Divendres, 15 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui