dimarts, 8 de desembre del 2015

"Una encallada preocupant". Article de @lesportiucat

Una encallada preocupant

No reaccionen. El Llagostera va refermar a Oviedo la condició de pitjor visitant de 2a A. Amb 1 punt de 24 possibles (els mateixos que l'Athletic B), els blaugrana empitjoren els registres del curs passat a fora

Aimar, envoltat de jugadors de l'Oviedo el diumenge passat al Carlos Tartiere (2-1) Foto: AGENCIA LOF.
1
El Llagostera continua sense aixecar el cap fora de casa. El conjunt dirigit per Oriol Alsina va encaixar diumenge, al Carlos Tartiere, una altra derrota a domicili (2-1), la setena en vuit partits lluny de Palamós, un pobre bagatge que confirma els blaugrana com el pitjor equip de la categoria a camp contrari, amb només un punt de 24 possibles (els mateixos que té l'Athletic B). Una ratxa preocupant que manté el Llagostera en posicions de descens, amb 16 punts, ara a dos de la zona de permanència.
Pitjor que el curs passat
La nefasta estadística del Llagostera a domicili s'explica per diferents factors. Un d'ells és que l'equip encara no ha aconseguit deixar la porteria a zero cap vegada, i ha encaixat disset gols en contra en només vuit partits, sis dels quals en la davallada al camp de l'Alcorcón (6-1). D'altra banda, l'equip de la Costa Brava està tenint molts problemes en atac, amb només quatre gols a favor, quatre dianes que només han servit per sumar un punt a Montilivi contra el Girona (2-2), fins ara l'únic rèdit del Llagostera a domicili.
Són uns números que empitjoren els que tenia l'equip en aquest moment la temporada passada a camp contrari, quan havia sumat 6 punts en els primers vuit partits. Els va sumar també amb només quatre gols marcats, però aleshores van ser molt més ben amortitzats (victòria per la mínima al Miniestadi (0-1), dos empats sense gols a Vitòria i Gijón, i empat a un al camp del Lugo). Defensivament el Llagostera 2014/15 també va estar millor fora
de casa, amb deu gols rebuts, set menys que els actuals. Tot i així, globalment els blaugrana encara estan un pèl millor respecte del curs passat després de les primeres setze jornades de lliga, i és que llavors el Llagostera era el cuer de segona A, amb un total de 13 punts (tres menys que els d'ara) i tenia la salvació a tres punts (un més per sobre). Gran part de culpa la va tenir la poca productivitat de l'equip a casa (7 punts de 24), tot el contrari del que està passant aquesta temporada (15 de 24).
Prova de nivell a Còrdova
Per si el Llagostera no ho estigués passant prou malament en els partits a camp contrari, es dóna la casualitat que el conjunt llagosterenc jugarà dissabte vinent el segon partit consecutiu a domicili. A més, ho farà al camp del líder, el Còrdova, un equip que ha sumat 19 dels 24 punts possibles a casa (només els supera la Ponferradina, amb 20). A priori no sembla el rival més propici per capgirar la tendència fora de casa, però tot i així la plantilla llagosterenca no perd l'esperança i té el clar objectiu de sumar la primera victòria de la temporada a domicili. “Hem de fer-nos més forts quan juguem fora de casa. Ara anirem a Còrdova a intentar guanyar el partit”, explica Aimar Moratalla, unes paraules que van molt en consonància amb les del seu company Pitu Comadevall: “A Còrdova hem de sortir bé des de bon començament per poder sumar.”

LA DIFERÈNCIA

4
gols
han marcat a fora els blaugrana, els mateixos que el curs passat. Llavors van valer 6 punts i ara, 1

LES REACCIONS

Dissabte a Còrdova hem de sortir bé des de bon començament per poder sumar
Pitu Comadevall
migcampista del Llagostera
Dissabte els d'Alsina visitaran el camp del líder, el Còrdova

POC PROPICI

Temporada 2015/16
Lugo-Llagostera
1-0
Albacete-Llagostera
1-0
Girona-Llagostera
2-2
Mallorca-Llagostera
1-0
Alcorcón-Llagostera
6-1
Athletic B-Llagostera
2-0
Nàstic-Llagostera
2-0
Oviedo-Llagostera
2-1 Totals: 1 punt de 24 possibles. 4 gols a favor i 17 en contra.
Temporada 2014/15
Las Palmas-Llagostera
2-0
Recreativo-Llagostera
2-0
Barça B-Llagostera
0-1
Alavés-Llagostera
0-0
Lugo-Llagostera
1-1
Alcorcón-Llagostera
2-0
Sporting-Llagostera
0-0
Numància-Llagostera
3-2 Totals: 6 punts de 24 possibles. 4 gols a favor i 10 en contra.
Hem de fer-nos més forts fora de casa. Ara anirem a Còrdova a intentar guanyar el partit
Aimar Moratalla
defensa del llagostera
1
empat
ha sumat el Llagostera fora de casa, l'aconseguit a Montilivi contra el Girona (2-2)

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui