dissabte, 5 de desembre del 2015

"Sense la referència, tocarà reinventar-se a Oviedo". Article de @lesportiucat

Sense la referència, tocarà reinventar-se a Oviedo

Juanjo, absent. El Llagostera haurà de buscar la victòria a Oviedo sense el davanter que més aporta al joc de l'equip. El càntabre, sancionat, estava en un gran moment de forma

Juanjo fa un control d'una pilotada llunyana davant la pressió del jugador del Deportivo Albert Lopo Foto: QUIM PUIG.
1
L'acumulació d'amonestacions comença a passar factura a la plantilla llagosterenca i, després de passar amb bona nota l'examen que suposava afrontar el duel contra l'Osca sense el central més utilitzat –Fran Cruz–, ara el repte es trasllada cap a la punta d'atac. A Oviedo, els blaugrana no podran disposar de l'atacant que més ha participat i aportat a l'equip en l'arrencada de la competició. Juanjo Expósito tan sols ha deixat de tenir minuts en un partit (el 6-1 contra l'Alcorcón) i, més enllà de les tres dianes que acumula, la seva aportació és clau perquè el conjunt d'Oriol Alsina pugui mostrar la seva millor versió. “No només sap baixar molt bé pilotes, sinó que en l'estratègia defensiva sempre desfà accions de perill i en l'ofensiva també aporta moltes coses”, remarcava en la prèvia del partit Alsina, que té clar com definir el futbolista càntabre: “Segurament és el millor jugador de la categoria baixant pilotes i jugant d'esquena. No crec que ningú se li acosti i això fa que sigui un jugador molt important per a la nostra manera de jugar.”
L'hora de les variacions
Juanjo ha estat titular en tretze de les quinze jornades, i durant aquest període al seu costat s'han anat alternat diversos futbolistes. Chumbi és amb qui ha jugat més, i en aquesta llista el segueixen Imaz i Benja. Al Carlos Tartiere i sense el jugador càntabre, Alsina té clar que haurà de fer retocs en el plantejament ofensiu de l'equip. “Haurem de variar una mica el nostre joc, ja que Juanjo té un perfil únic i no el tenim. Està en un gran moment però ja hem pensat com substituir-lo i segur que qui surti complirà”, explica l'entrenador llagosterenc, que ja va assenyalar algunes idees: “Tenim la sort de disposar d'homes amb molta mobilitat i molt polivalents en atac. Benja també va bé amb el joc aeri, i potser utilitzarem més la velocitat de jugadors com Juanto, Imaz, Chumbi...” Alsina també va llançar un repte als seus jugadors: “És una bona oportunitat per prendre el lloc a un futbolista que fent les coses bé s'havia consolidat en l'equip titular.”
En l'aspecte golejador, Juanjo comparteix lideratge, després d'haver marcat tres gols, amb tres companys: Juanto, Imaz i Pitu. Enguany el càntabre ha marcat tots els gols a l'estadi Palamós-Costa Brava, al contrari que la temporada anterior, en què les cinc dianes que va marcar van ser lluny de casa.
Llagostera-Osasuna
0-2
Parella titular: Chumbi i Benja
Lugo-Llagostera
1-0
Parella titular: Chumbi i Juanjo
Llagostera-Alavés
3-0
Parella titular: Chumbi i Juanjo
Albacete-Llagostera
1-0
Parella titular: Juanjo i Benja
Llagostera-Tenerife
0-2
Parella titular: Juanjo i Mosquito
Girona-Llagostera
2-2
Parella titular: Juanjo i Imaz
Llagostera-Elx
4-1
Parella titular: Juanjo i Imaz
Mallorca-Llagostera
1-0
Parella titular: Juanjo i Imaz
Llagostera-Valladolid
3-1
Parella titular: Juanjo i Imaz
Alcorcón-Llagostera
6-1
Parella titular: Imaz i Benja
Llagostera-Ponferrad.
1-0
Parella titular: Chumbi i Benja
Athletic B-Llagostera
2-0
Parella titular: Juanjo i Benja
Llagostera-Numància
2-1
Parella titular: Juanjo i Chumbi
Nàstic-Llagostera
2-0
Parella titular: Juanjo i Chumbi
Llagostera-Osca
2-0
Parella titular: Juanjo i Chumbi
Darrera actualització ( Dissabte, 5 de desembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui