dissabte, 5 de desembre del 2015

"Giva, baixa d'última hora". Article de @lesportiucat

Giva, baixa d'última hora

Tres lesionats. L'atacant brasiler es va fer una elongació de l'adductor en l'entrenament d'ahir i s'afegeix a una llista de lesionats on encara hi ha el defensa Ruymán i el mig Emilio

El darrer entrenament en terres catalanes va deixar un últim ensurt: Giva es va lesionar a l'adductor i, en espera de les proves que defineixin l'abast exacte de la lesió, Alsina ja va avançar que no el podria utilitzar aquesta jornada. El brasiler, que ha perdut protagonisme en les últimes quatre jornades, va quedar fora d'una llista de convocats que no deixava gaire marge per a les sorpreses: Fran Cruz i Escassi van tornar després de complir una sanció, mentre que els futbolistes no convocats per decisió tècnica van tornar a ser una setmana més Pi i Mosquit. A la infermeria s'hi mantenen Ruymán –Alsina va explicar que fins després de Nadal no se l'espera– i Emilio, que ja podria entrar en la dinàmica de grup la jornada que ve.
L'últim mes per a alguns
El tècnic llagosterenc també va comentar en la roda de premsa que de cara al mercat d'hivern esperen fer incorporacions. L'arribada de nous efectius comportarà la sortida d'alguns jugadors, ja que actualment l'equip de la Costa Brava té 26 jugadors –una plantilla molt llarga– i, el més important, les 25 fitxes professionals ocupades.
Porters:
René i Nico Ratti
Defenses:
Aimar, Fran Cruz, Chus Herrero, Samu de los Reyes i Jorge
Migcampistes:
Escassi, Pitu, Jordi López i Tito
Davanters:
Benja, Chumbi, Querol, Juanto, Ríos Reina, Imaz i Eloy Gila
Lesionats:
Emilio, Ruymán i Giva
Sancionats:
Masó i Juanjo
No convocats:
Moragón, Enric Pi i Mosquito
Darrera actualització ( Dissabte, 5 de desembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui