dilluns, 7 de desembre del 2015

@oriol_alsina Entrenador del Llagostera “No podem sortir així al camp”. Article de @lesportiucat

“No podem sortir així al camp”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Oriol Alsina xuta una esfèrica durant el partit d'ahir contra l'Oviedo Foto: AGENCIA LOF.
1
Oriol Alsina va comparèixer davant els mitjans de comunicació desplaçats a Oviedo contrariat i amb el rostre seriós després que el seu equip sumés una nova derrota com a visitant en la lliga. Agafant aire per intentar valorar el matx i l'ensopegada dels seus, el tècnic va analitzar el següent: “Els primers vint minuts no hem estat bé. No hem sortit concentrats al terreny de joc. No podem sortir així al camp. Amb el 2-1 ja en contra, l'equip no ha competit malament. Hem tingut ocasions en la segona part, amb Imaz o un control orientat de Querol que li ha sortit massa llarg. Hem vingut al Tartiere a jugar a futbol però no ho hem pogut fer ja que ens ha faltat intensitat. Sabíem que són bons en l'estratègia i el seu segon gol no ens el poden fer per res.”
Alsina va deixar entreveure que en alguna estona del partit li havia agradat el joc del seu equip, que tot i patir una nova derrota va tenir possibilitats fins al final: “Jugant així podem sumar punts a fora, però era avui [per ahir] el dia. Si podem jugar així en un camp com el Tartiere ho podem fer en qualsevol altre estadi”, comentava el tècnic d'Arenys de Mar, que pel fet de romandre una setmana més en posicions de descens afegia: “La lluita del Llagostera durant tota la lliga és aquesta. Esperem que, encara que sigui en la jornada 42, l'última, sortim d'aquestes posicions. A casa l'equip està molt bé, millor que l'any passat, però a fora estem força pitjor. Només millorant una mica això traurem el cap. Evidentment que no ens agrada veure'ns a baix.”
El conjunt llagosterenc va tornar a veure com un rival s'avançava en el marcador, un fet habitual fora de casa, i l'obligava així a remar contra corrent ja d'inici: “En l'únic partit que hem guanyat fora de casa, al camp del Saragossa en la copa, vam aconseguir avançar-nos en el marcador. Ho hauria canviat per avui sense dubtar-ho. Però és així i hem de millorar les sortides d'inici al camp. Ja ens va passar a Alcorcón. La matemàtica diu, però, que si millorem aquests petits factors, que són clau, sumarem fora de casa.”
La importància de Juanjo
Com sol passar quan no es disposa d'elements clau en l'esquema del joc, Oriol Alsina va lamentar, sense excusar-se, la baixa de Juanjo Expósito en l'atac: “Juanjo és molt important per a nosaltres i quan no hi és el trobem a faltar. Imaz en el seu lloc compleix, amb menys associació, però ja ens ha passat més d'una vegada: quan posem qualitat damunt el terreny, ens falta intensitat i hem de fer canvis. Hem de trobar aquest equilibri”, sentenciava el tècnic Oriol Alsina.

EL LAMENT

“Quan posem qualitat al damunt del terreny de joc ens falta intensitat. Hem de trobar un equilibri”

LA VALORACIÓ

“Jugant així podem sumar punts a domicili, però el dia més propici fins ara ha estat avui [ahir]”

UNA EVIDÈNCIA

“La nostra lluita és aquesta. Encara que sigui en l'última jornada, esperem sortir del descens directe”
Darrera actualització ( Dilluns, 7 de desembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui