dimecres, 16 de desembre del 2015

@oriol_alsina entrenador de @UELlagostera “Marxem amb el cap ben alt”. Article de @lesportiucat

“Marxem amb el cap ben alt”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Oriol Alsina es lamenta durant el partit d'ahir entre el Dépor i el Llagostera a Riazor Foto: LOF.
Oriol Alsina, com és habitual en els desplaçaments del Llagostera a camp contrari, va atendre els mitjans de comunicació locals que havien viatjat a Riazor. Orgullós de l'actitud del seu equip, Alsina va valorar així l'empat i l'eliminació contra el Deportivo: “Marxem amb el cap ben alt i satisfets. L'equip ha sortit valent amb un sistema de joc nou per als partits a fora de casa. Jugàvem contra un Dépor que va empatar al Camp Nou fa pocs dies i hem tingut possibilitats d'igualar l'eliminatòria en l'últim quart d'hora de joc.”
El tècnic d'Arenys de Mar va tenir bones paraules per als seus jugadors, que van completar un partit digne tot i els múltiples canvis en l'onze, la majoria obligats o pensant en el proper partit de lliga contra el Mirandés: “Teníem moltes baixes i hem pensat en la lliga. Hem fet canvis, però no ens n'hem ressentit i estem contents amb els que han jugat. Alguns els hem hagut de forçar a disputar els 90 minuts”, deia l'entrenador del Llagostera, que explicava també les intencions en el plantejament del matx: “En la primera part volíem aguantar el resultat i trenar algun contraatac. N'hem tingut un de bo que Ríos Reina no ha pogut culminar bé. Sabíem que si ens marcaven un gol en seguíem necessitant dos per seguir vius. I és que, en el futbol pot passar qualsevol cosa, i si el Dépor va marcar dos gols al Camp Nou en pocs minuts, per què nosaltres no podíem fer el mateix.”
El Llagostera ha utilitzat en els dos últims partits –a Còrdova i a la Corunya– un nou sistema amb un triple pivot que ha funcionat força bé: “Ens cal polir coses, però tenim molta possessió amb aquest sistema, i potser ens cal interpretar millor les diagonals i els moviments a camp contrari.”
Tira l'ham per Saúl
Aprofitant la visita a Riazor, els periodistes gallecs van preguntar a Oriol Alsina per l'interès que el Llagostera va tenir per Saúl García l'estiu passat. El tècnic no va desmentir que el jugador era objecte de desig, sinó que va admetre que el club segueix volent incorporar-lo: “Estem insistint per Saúl, per a nosaltres podria ser important. El que li podem donar és una qüestió esportiva, perquè pugui acumular minuts i partits a segona A. Esperem que el Dépor tingui un gest i ens ajudi, ja que tots en sortiríem beneficiats. Hi ha equips que hi poden posar més diners, però la qüestió esportiva en un jugador jove ha de ser el més important. A Llagostera fem madurar els futbolistes i els tractem molt bé”, sentenciava l'entrenador.

INTERÈS PER SAÚL

“Estem insistint al Dépor i esperem que tinguin un gest i ens ajudin. En sortiríem tots molt beneficiats”

ORGULLÓS

“Teníem baixes, hem fet canvis, però no ens n'hem ressentit i estem contents amb els que han jugat”

EL PLANTEJAMENT

“En la primera part volíem aguantar i trenar contraatacs. Si ens feien un gol, n'havíem de fer dos igualment”
Darrera actualització ( Dimecres, 16 de desembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui