divendres, 4 de desembre del 2015

"La copa, la via d'escapament". Article de @lesportiucat

La copa, la via d'escapament

Rotacions. Homes com Jordi López i Eloy Gila, amb poca presència en la lliga, van agafar rodatge contra el Deportivo

Jordi López felicita a Juanjo Expósito després del gol que va marcar el càntabre dijous Foto: QUIM PUIG.
1
Oriol Alsina va presentar un onze titular amb noms ben presents en la lliga, ja que futbolistes com Masó i Juanjo hauran de descansar per sanció en la propera jornada, però també va aprofitar el duel entre setmana per foguejar jugadors amb poca presència fins ara en la lliga.
Les principals novetats van ser les titularitats de Jordi López i Eloy Gila. En el cas del migcampista suposava la segona titularitat del curs, ja que López també va sortir d'inici en el duel de copa a Saragossa. Pel que fa a Eloy Gila, el sabadellenc sí que s'estrenava en un equip titular.
Entre els dos jugadors, però, hi ha una similitud: les lesions els han impedit ser protagonistes en el primer terç de la competició. Jordi López, per exemple, tan sols acumula 35 minuts en la lliga repartits en dos duels. Eloy Gila, lesionat fins a la jornada 11, ha tingut minuts en tres dels últims quatre partits, però en cap d'aquests matxs havia superat els quinze minuts a la gespa. En el duel contra el Deportivo, Jordi López va acumular 68 minuts al terreny de joc, mentre que Gila va disputar la primera part.
Pensant en la lliga
Més enllà dels futbolistes que no han tingut gaires minuts, Alsina també va provar l'estat de Juanto, inactiu en les quatre últimes jornades per lesió. A la punta d'atac, Benja va jugar els noranta minuts –no ho feia des de la primera jornada de lliga– i al lateral esquerre hi va tornar a actuar Ríos Reina, que des de l'inici del curs passat havia avançat la seva posició al terreny de joc.

Cap opció per a Pi i Mosquito

Dos dels futbolistes que de ben segur tenien més esperances de sumar minuts en la copa eren Enric Pi i Mosquito. El brasiler va veure esvaïdes les possibilitats ben d'hora, ja que va formar part dels descartats i l'única aparició a la gespa de Palamós va ser per fer un petit entrenament previ al partit. Pel que fa Enric Pi, a diferència de Saragossa, on va disputar els noranta minuts, aquest cop li va tocar viure tot l'enfrontament des de la banqueta. El futbolista de Granollers és, a banda del lesionat Ruymán, l'únic de la plantilla que no ha tingut minuts en la lliga.
Darrera actualització ( Divendres, 4 de desembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui