dilluns, 7 de desembre del 2015

"Juanto, assenyalat". Article de @lesportiucat

Juanto, assenyalat

Llagostera. El davanter, estèril en els primers 27 minuts a la banda esquerra, va ser substituït per Ríos Reina poc després d'haver encaixat el 2-1, un clar toc d'atenció d'Alsina cap al davanter

Juanto, d'esquena, després del primer gol de Linares Foto: LOF.
1
Era el minut 27 de partit al Carlos Tartiere, amb el Llagostera que acabava d'encaixar el 2-1, quan Oriol Alsina va decidir fer el primer canvi del partit. El tècnic llagosterenc va fer entrar Ríos Reina en detriment de Juanto Ortuño al carril esquerre, un moviment que al final del partit Alsina va comentar i no va dubtar a retreure a Juanto la poca concentració amb la qual va sortir a jugar el matx contra l'Oviedo.
“Al principi del partit hem tingut grans problemes , sobretot per la banda esquerra. Hem hagut de fer un canvi perquè en Juanto no estava gaire concentrat, i no només ell, sinó també algun altre jugador. Tothom ha de ser conscient del que ha de fer quan surt a jugar un partit”, va començar explicant Oriol Alsina, que després va tornar a insistir en el cas de Juanto: “El 2-1 és imperdonable, és un gol de córner que l'havíem estudiat al matí. En aquesta jugada hem tornat a tenir jugadors despistats, un d'ells també era en Juanto, però ja havíem regalat el que ens havia costat tant d'aixecar.”
Retorn als orígens
No és la primera vegada que a Juanto se li retreu falta d'actitud des que va arribar al Llagostera l'estiu passat. En els primers cinc enfrontaments de lliga el davanter no va disputar ni un sol minut, una etapa en la qual Alsina no va amagar mai que el motiu de no fer jugar Juanto era perquè considerava que el jugador havia de treballar més, començant pels entrenaments. Llavors, però, el germà petit dels Ortuño va debutar per la porta gran a Montilivi, marcant el definitiu 2-2 contra el Girona a les acaballes d'un partit que va començar a la banqueta. A partir d'aquí Juanto va jugar els cinc partits següents com a titular i va marcar dos gols més, abans de ser objecte d'una inoportuna lesió per culpa de la qual es va perdre els últims quatre enfrontaments (l'atacant murcià va reaparèixer el dimecres passat en el partit de copa contra el Deportivo).

EL TÈCNIC, CRÍTIC

En la primera part hem hagut de fer un canvi perquè en Juanto no estava gaire concentrat, no tan sols ell, sinó també algú altre
El 2-1 és imperdonable, hem tornat a tenir jugadors despistats, un d'ells era Juanto