dijous, 10 de desembre del 2015

"José Carlos es quedarà finalment a Llagostera". Article de @lesportiucat

José Carlos es quedarà finalment a Llagostera

Recuperat? El futbolista, amb passat a primera divisió, feia un parell de setmanes que s'entrenava amb l'equip. Podrà jugar a partir del gener

Jose Carlos jugant amb el Rayo l'octubre del 2012 Foto: EFE.
1
El cos tècnic del Llagostera n'ha tingut prou amb dues setmanes per veure que José Carlos pot ser un bon reforç per a la plantilla en el segon tram de la temporada. L'atacant andalús va aterrar a Llagostera a finals de novembre amb la intenció de posar-se a prova en un equip professional i veure el seu estat de forma després de gairebé dos anys de lesió. Ja llavors, el tècnic i director esportiu Oriol Alsina va assenyalar que si observaven que podia millorar el potencial de l'equip se li faria una proposta per quedar-se, i així ha estat. José Carlos s'ha entrenat quinze dies amb el conjunt llagosterenc i l'àrea esportiva del club creu que ha superat els problemes al genoll i que pot ser un gran reforç. El jugador fitxarà fins a finals de curs.
Dos anys de calvari
Sorgit del planter del Sevilla, on va arribar com a juvenil, la temporada 2012/13 es va consolidar a primera divisió amb el Rayo. En l'inici del segon curs (2013/14) amb els de Vallecas, José Carlos es va lesionar al genoll. Un any després i a les files del Còrdova, un equip que acabava de pujar, el de Huelva va recaure de la lesió al genoll. Aquest estiu ha fet la pretemporada amb el Recreativo de Huelva –ara a segona divisió B– i les bones sensacions el van portar a fer un pas més i entrenar-se amb un club de segona A. Avui, a les dotze del migdia, serà presentat a Palafrugell.
Reestructuració al gener
L'arribada de José Carlos, que pot actuar tant d'interior com d'extrem o de mitjapunta, comportarà per força la sortida d'un dels 25 futbolistes amb fitxa professional que té ara la plantilla. Aquest moviment es produirà al gener, quan s'obri una nova finestra en el mercat de fitxatges. De cara a principis d'any, també s'espera Nando Quesada, jugador que s'entrena a l'equip des de fa mesos però que no s'ha pogut donar d'alta.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui