divendres, 11 de desembre del 2015

"En benefici de tots dos". Article de @lesportiucat

En benefici de tots dos

Oportunitat. José Carlos veu en el Llagostera l'opció de tornar al futbol professional i el club ho vol aprofitar

José Carlos al mig d'Isabel Tarragó i Gerard Escoda Foto: J.S.
1
En l'acte de presentació de José Carlos que es va fer ahir a Palafrugell va quedar ben clar que l'operació ha arribat a bon port perquè totes dues parts –el jugador i el club– tenen interès a anar unides. El jugador, amb passat recent a primera divisió però castigat per les lesions, buscava un club que li servís de trampolí, mentre que el Llagostera ha vist en José Carlos l'oportunitat de disposar d'un jugador amb un gran cartell a un preu raonable. “Tot va anar molt de pressa, ens va arribar que estava en el mercat a mitjan novembre, ens vam posar en contacte amb ell i al cap de poc ja s'entrenava amb nosaltres”, va explicar el secretari tècnic, Gerard Escoda.
José Carlos també va destacar la rapidesa amb què es va posar a les ordres d'Alsina: “Jo necessitava posar-me en el mercat perquè fa molt de temps que estic parat i no em volia esperar al gener. Amb el meu representant vam quedar que la primera oferta de segona A que arribés l'acceptaríem, i aquests van ser el Llagostera.”
Evitar ensurts
La qualitat tècnica de José Carlos sembla contrastada després de passar amb un bon rendiment en equips com el Cartagena –en l'etapa del club murcià a segona A– i el Rayo, amb qui va competir a primera. “Des del primer minut que es va entrenar amb nosaltres vam veure que podia augmentar el nivell de la plantilla, i l'únic dubte que teníem perquè es quedés era l'estat del seu genoll. Els professionals del club li han fet totes les proves que han calgut per comprovar que està bé”, va explicar Escoda. Pel que fa al jugador, també té màxima motivació per tornar a sentir-se futbolista. “Han sigut dos anys molt durs. Ara les sensacions són bones i el genoll m'està responent”, va comentar el futbolista, que en el passat va coincidir amb Chus Herrero al Cartagena i amb Ríos Reina, Samu de los Reyes i Juanjo al planter del Sevilla. Pel que fa a la seva posició al camp, Escoda ho té clar: “És molt versàtil, i del mig del camp endavant pot jugar a tot arreu. A on el veiem més és a la banda dreta, a cama canviada.”
Feina avançada
El Llagostera fa setmanes que anuncia que farà moviments en el mercat d'hivern, i de moment ja n'hi ha dos de confirmats: Nando Quesada i José Carlos. En el cas de Quesada, el de Sabadell jugarà amb fitxa sub-23, però en el de l'andalús i la resta d'operacions que s'esperen –s'ha parlat d'un lateral esquerre– cada entrada significarà haver de donar una baixa en la plantilla.

ELS PROTAGONISTES

Des del primer entrenament vam veure que José Carlos millorava el nivell de la plantilla
Gerard Escoda
secretari tècnic del llagostera
La meva intenció és ajudar l'equip i tonar-me a sentir futbolista després de dues lesions dures
José Carlos Fernández
davanter del llagostera
Darrera actualització ( Divendres, 11 de desembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui