dilluns, 30 de novembre del 2015

"Solvència més que contrastada". Article de @lesportiucat

Solvència més que contrastada

Crucial. El Llagostera va sumar la cinquena victòria a casa, clau per mantenir-se viu en la lluita per la salvació

Juanjo Expósito celebra el 2-0 que va fer ell mateix en el matx contra l'Osca Foto: JOAN SABATER.
1
El Llagostera va aconseguir una victòria balsàmica contra l'Osca (2-0). El conjunt llagosterenc està acostumat a no fallar contra equips amb moltes possibilitats de convertir-se, al final del curs, en rivals directes en la lluita pel gran objectiu: la permanència en la categoria. Una genialitat de Pitu Comadevall en el llançament d'una falta directa i l'oportunisme de Juanjo Expósito després d'un servei de banda de Samu de los Reyes van ser suficients perquè l'equip dirigit per Oriol Alsina esgarrapés els tres punts. I és que els llagosterencs van tornar a demostrar que, potser inconscientment, jugant al Palamós-Costa Brava apliquen una velocitat més elevada, en la pressió i en la zona de creació, que juntament amb les característiques del terreny de joc generen la combinació perfecta per convertir el seu camp en un fortí, clau en la trajectòria de l'equip: “Ara a casa estem bé. Serà important aconseguir la setmana que ve estar amb la mateixa intensitat i caràcter a camp contrari per intentar sumar punts”, comentava Aimar Moratalla.
El Llagostera té setze punts després de quinze jornades de lliga i el 93,75% dels punts els ha obtingut com a local, és a dir, quinze dels setze que té en total. La solvència dels blaugrana com a locals està més que contrastada, ja que amb cinc victòries entren en el grup reduït i selecte dels millors equips davant la seva pròpia afició: “A fora de casa ens costa molt, en canvi a Palamós som molt competitius. És una altra història. L'equip està intens, molt junt i això ens ajuda a sumar punts que ens donen vida”, analitzava el migcampista del Llagostera Tito Ortiz, que, després de jugar només un partit complet entre la sisena jornada i la tretzena, ara n'ha disputat dos de consecutius i amb bona nota.
L'assignatura pendent
Amb els bons números que està aconseguint el Llagostera com a local, una assignatura més que aprovada, al conjunt gironí només li falta millorar com a visitant, cosa que no costarà gaire. L'equip dirigit per Oriol Alsina ha sumat un únic punt fora de casa –en el derbi gironí a Montilivi (2-2)– i necessita esgarrapar en les seves visites si vol mantenir-se viu en la lluita per la permanència. L'objectiu es converteix en obligació per als llagosterencs, que després del partit de copa a casa contra el Dépor han d'afrontar dos desplaçaments seguits en la lliga: el primer, al Carlos Tartiere d'Oviedo, amb les baixes per sanció de Masó i Juanjo; i el segon, al Nuevo Arcángel de Còrdova.

ELS PROTAGONISTES

Fora de casa hem de tenir la mateixa intensitat i caràcter per intentar començar a sumar punts
Aimar Moratalla
defensa del llagostera

EL RÈDIT

15
punts
dels setze que té en total el Llagostera els ha aconseguit a l'estadi Palamós-Costa Brava.
Quan juguem a casa, l'equip està intens, molt junt, i això ens ajuda a sumar punts que ens donen vida. Hem de fer el mateix a fora
A fora de casa ens costa molt, en canvi a Palamós som molt competitius. És una altra història
Alberto ‘Tito' Ortiz
migcampista del llagostera

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui