diumenge, 29 de novembre del 2015

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera:“Toca fer un pas endavant a fora”

Article de @lesportiucat

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Oriol Alsina observa els seus jugadors durant el partit d'ahir a Palamós Foto: JOAN SABATER.
1
Oriol Alsina va aparèixer a la sala de premsa de l'estadi Palamós-Costa Brava decidit i content després d'aconseguir una nova victòria com a local. El tècnic d'Arenys de Mar va analitzar el matx. “La victòria és justa, segur. Nosaltres hem fet dos gols i ells cap. És així de senzill. A part de les faltes de Pitu, també hem tingut un parell de contracops clars, la possessió ha estat igualada i el domini, altern. Hem gestionat bé els gols que hem fet, tot i que potser amb el 2-0 hem deixat massa espais i el partit s'ha trencat, fet que s'ha de mirar d'arreglar en un futur, ja que tenim jugadors veterans per evitar-ho”, comentava Oriol Alsina que, a més d'estar content pel triomf del seu equip, es mostrava molt satisfet de mantenir la porteria a zero. “Sabem que la porteria a zero et dóna un punt d'entrada. Si pots estar més fi en atac, la victòria és més a l'abast. En defensa hi ha hagut canvis i el rendiment ha estat bo amb la parella de centrals formada per Chus Herrero i Aimar”, explicava l'entrenador.
El conjunt blaugrana va saber pressionar quan tocava i aconseguir tres punts clau per afrontar dos desplaçaments consecutius –a Oviedo i a Còrdova–, i és que els llagosterencs fan un pas endavant quan les obligacions classificatòries ho requereixen. “Estem acostumats a patir, des de fa molts anys. Aquest any la lluita serà per sortir de la part baixa i altres anys era per mantenir-nos a dalt. No tenim la pressió d'altres clubs però en aquests moments és quan ens surt el caràcter que cal, com el de Masó, Tito i d'altres. Ara toca millorar fora de casa, ja que com a locals som dels més solvents”, analitzava Alsina, que respecte a la demanda de millorar fora de casa afegia: “En aquesta categoria guanyar partits és molt difícil i fora de casa molt més. Juguem contra grans equips, aficions i estadis, però l'any passat també ho fèiem i bé que guanyàvem. Hem de fer un pas endavant en ambició i agressivitat.”
Alsina va introduir fins a tres canvis en l'onze respecte al matx a Tarragona contra el Nàstic. “Aquest any volíem fer una plantilla curta però al final per circumstàncies ens va quedar llarga. Ja podem dir que sort que ha estat així. Hem tingut contratemps amb lesions, estem encertats en la copa i els entrenaments són de qualitat. Els jugadors lluiten per entrar a la convocatòria i això ens fa ser competitius”, manifestava Alsina, que sobre l'anècdota del partit i el fet que l'àrbitre hagués fet repetir el penal de l'Osca dues vegades va afirmar: “No sé ni per què ha assenyalat penal. Si l'ha fet repetir ha estat per alguna cosa. Evitar el 2-1 ens ha permès patir molt menys.”

VICTÒRIES VITALS

“No tenim la pressió d'altres clubs, però en aquests moments és quan ens surt el caràcter que cal”

PORTERIA A ZERO

“Sabem que això et dóna un punt d'entrada. Si pots estar fi en atac la victòria és molt més a l'abast”

LA DEMANDA

“Juguem contra grans equips, aficions i estadis, però l'any passat també ho fèiem i bé que vencíem”
Darrera actualització ( Diumenge, 29 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui