diumenge, 1 de novembre del 2015

“No mereixíem perdre el partit”

Article de @lesportiucat

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Alsina observant el desenvolupament del partit, ahir, a Palamós Foto: JOAN CASTRO / ICONNA.
1
Oriol Alsina va comparèixer davant els mitjans de comunicació per valorar la derrota dels seus jugadors contra la Ponferradina. Clar i en català, com és habitual, l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, va analitzar: “La primera mitja part ha estat molt igualada. De fet, el més injust al descans és el 0-0. La Ponferradina ha aprofitat la primera ocasió clara de la segona part per fer l'únic gol, i en canvi nosaltres hem generat ocasions però ens ha faltat sort i afinar la punteria. En altres partits que hem jugat, sobretot a casa, hem generat menys ocasions i hem fet més gols”, deia Alsina, que lamentava la primera ocasió de perill desaprofitada pel seu equip, a les botes de Benja davant de Santamaria: “La primera jugada clara del partit ha estat per a Benja, tot i que ells gaudien de més possessió i semblava que ens dominaven. La realitat és que les seves llargues possessions no ens feien mal en l'inici de l'enfrontament.”
El tècnic d'Arenys de Mar no va mostrar-se del tot contrariat per l'actitud dels seus futbolistes, i és que les sensacions d'Oriol Alsina no eren dolentes, tot i patir la tercera ensopegada a casa des que ha començat la lliga: “No hem tingut el nostre dia. Hem tocat i triangulat. L'equip ha mostrat bona actitud i hem estat dins el partit. No mereixíem perdre el matx. No ha estat just. Mantenim la bona dinàmica a casa, fent bon futbol, controlant la possessió i generant ocasions. Les sensacions que ens queden són bones, tot i la derrota”, comentava Alsina a la conclusió de l'enfrontament contra una Ponferradina que va sorprendre, d'entrada, tàcticament els llagosterencs: “Han sortit amb una defensa de tres, però ho hem interpretat bé. Amb la mobilitat dels atacants els hem fet mal.”
A mig camí de tot
El Llagostera va completar un bon matx però no va poder mantenir els resultats positius a casa: “Què hem de fer? El que perdem a casa ho hem de mirar de sumar fora”, exclamava l'entrenador del Llagostera, que respecte al fet d'estar obligats a millorar fora de casa explicava: “Sempre tenim l'obligació de puntuar. Hem de fer variacions tàctiques entre els partits de casa i fora canviant algun jugador, ja que no és el mateix jugar a Palamós que fer-ho en altres estadis.” I és que, sobre els partits de fora de casa, concretament el darrer al camp de l'Alcorcón (6-1), Alsina no va tenir cap dubte a analitzar que el seu equip ha deixat enrere l'ensopegada: “Hem superat el cop d'Alcorcón. Són partits diferents, fa mal, el viatge se'ns va fer llarg, però són tres punts. Potser ens van fer obrir els ulls i ara sabem que hem de fer canvis”, sentenciava.

OBLIGACIONS

“Sempre tenim l'obligació de puntuar. El que perdem a casa ho hem de mirar de sumar a fora”

INJUSTÍCIA

“Han aprofitat la primera ocasió en la segona part per fer gol. A nosaltres ens ha falta sort i afinar la punteria”

SENSACIONS BONES

“Hem mostrat bona actitud i hem estat dins el partit. Mantenim el bon joc que hem mostrat a casa”
Darrera actualització ( Diumenge, 1 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui