dilluns, 23 de novembre del 2015

Més lluny, però a l'abast

Article de @lesportiucat

La classificació. Després de la derrota, la distància amb la zona de permanència passa d'un punt a tres. L'equip perd una posició en la taula

Juanjo demana explicacions a Tejera en el duel d'ahir Foto: E.M.
1
El Llagostera va viatjar a Tarragona amb l'objectiu de fer desaparèixer el punt que el separava de la zona de permanència en l'inici de la jornada. Els llagosterencs no van poder sumar res de bo al Nou Estadi i una setmana més –i ja són onze de les catorze jornades disputades fins ara– haurà de passar la setmana en llocs de perill. L'equip de la Costa Brava veu com, després de l'ensopegada contra els grana, perden una posició en la classificació i del vintè lloc cauen al vint-i-unè. El més important, però, és que la distància amb les posicions de salvació també s'eixampla, i el punt que tenia abans del duel a Tarragona ara han passat a ser tres. La part positiva, en canvi, és que els rivals propers com el Bilbao Athletic, el Mallorca o l'Osca i l'Albacete –aquests dos últims, fora del descens– tampoc no van sumar els tres punts i no van obrir forat en la zona baixa.
La propera setmana, a Palamós, el duel contra l'Osca serà clau per no quedar enclotats en la zona perillosa, però serà molt complicat sortir del descens, ja que en cas de victòria, el Llagostera hauria d'esperar que el Bilbao Athletic i el Mallorca perdessin i l'Albacete encaixés una golejada a casa.
A casa i contra l'Osca, el triomf serà clau per no quedar enclotats en la classificació
Darrera actualització ( Dilluns, 23 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui