dissabte, 7 de novembre del 2015

L'últim ensurt el provoca Escassi

Article de @lesportiucat

Infermeria. L'andalús serà el principal dubte per jugar a Bilbao d'una plantilla que recupera molts efectius

Escassi supera un rival en l'últim partit a casa Foto: J.C./ICONNA.
1
Més enllà de Ruymán, a qui per culpa de la lesió al genoll que es va fer l'abril passat no s'espera fins al desembre, la setmana llarga ha estat molt profitosa pel que fa a la recuperació de jugadors: Eloy Gila i René ja s'han entrenat amb el grup cada dia, i els diversos jugadors que arrossegaven molèsties han pogut recuperar forces.
La satisfacció, però, no era completa en la jornada d'ahir, ja que Escassi va rebre un fort cop a la cuixa en l'entrenament de dijous i ahir no es va poder entrenar. “Esperem que no hi hagi cap ruptura. Li feia molt de mal i es farà proves per veure que no hi hagi res greu”, va lamentar Alsina, que espera poder disposar d'un futbolista que només s'ha perdut vuit minuts en la lliga aquest curs.
D'altra banda, Querol va fer exercicis en solitari, però el tècnic llagosterenc és optimista en relació amb el fet de poder disposar del reusenc. “El metge m'ha explicat que segurament es recuperarà. És una de les parts positives de jugar dilluns, que tenim més temps de recuperació”, remarca Alsina.
Si es disposa de tots els efectius amb l'excepció de Ruymán, voldrà dir que el Llagostera haurà d'escollir 18 convocats entre 25 candidats. “No és fàcil de gestionar una plantilla tan àmplia però fins ara ens ha salvat, ja que hem pogut fer front a l'allau de baixes que hem tingut. En alguns partits teníem fins a set lesionats”, va explicar Alsina, que hi va afegir: “Hi haurà jugadors perjudicats, però això és un món professional. Hauré de triar en funció de qui estigui més bé.”
A la porteria, nou relleu
René ha completat amb bones sensacions la primera setmana amb l'alta mèdica i, si res no es torça, el porter andalús tornarà a sota els pals a San Mamés.
Alsina es va mostrar satisfet tant per la tornada del capità com pel rendiment dels que l'han hagut de suplir. “Quan René està bé, és el primer porter. Estic molt content perquè en aquest temps Moragón i Ratti han fet una gran feina i han demostrat que la competència a la porteria del Llagostera és molt elevada. Si mai passa res sabem que hi dos porters de garanties que poden jugar”, va comentar.

EL PROTAGONISTA

Escassi va rebre un cop i li fa mal la cuixa. Esperem que no hi hagi ruptura i que es pugui recuperar abans del partit de dilluns a Bilbao
Tenir una plantilla llarga ens ha anat molt bé per superar les lesions que ens han afectat d'inici
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Darrera actualització ( Dissabte, 7 de novembre del 2015 00:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui