dimecres, 18 de novembre del 2015

L'equip no vol estar sol

Article de @lesportiucat

Desplaçament. El club llagosterenc posa a disposició dels aficionats el viatge i l'entrada per al duel de diumenge per només 20 euros

 

El club llagosterenc va anunciar ahir que engega una campanya per no estar sol al Nou Estadi de Tarragona. De cara al partit de diumenge a la tarda (17 h), l'entitat presidida per Isabel Tarragó ha decidit posar un autocar gratuït a disposició dels seus aficionats, que només hauran de pagar el preu de l'entrada –20 euros– si volen ser al costat de l'equip en un enfrontament que es preveu molt intens. Tothom qui vulgui es pot apuntar al viatge al bar del camp de futbol. Fins divendres, l'horari d'inscripcions serà de les 5 de la tarda a les 8 del vespre, i durant el dissabte es podrà fer durant tot el dia.
L'objectiu és que els jugadors també notin el caliu del seu públic i puguin aconseguir la primera victòria a domicili. El Llagostera ja es va mobilitzar en l'anada de la fase d'ascens contra el Nàstic el juny del 2014. Aleshores, van ser prop d'un centenar els aficionats a Tarragona.
Darrera actualització ( Dimecres, 18 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui