dimarts, 3 de novembre del 2015

La ciutat esportiva, cosa de tres?

Article de @lesportiucat

Negociant. El club blaugrana continua avançant en el projecte de construir una ciutat esportiva pròpia. Ara com ara Santa Cristina d'Aro, Platja d'Aro i Llagostera són els tres municipis que semblen tenir més possibilitats de ser-ne la seu

Tarragó, al Palamós-Costa Brava Foto: JOAN CASTRO/ICONNA.
1
El Llagostera ja fa molt de temps que té entre cella i cella construir una ciutat esportiva pròpia i, de fet, ha reservat una part del pressupost d'aquesta temporada amb la idea de destinar-la al projecte. El club blaugrana fa uns quants mesos que negocia amb diferents municipis que s'han ofert per ser la seu de la ciutat esportiva, i tot indica que no s'hauria de trigar gaire a saber quin serà l'escollit, amb tres candidats que han guanyat posicions respecte d'altres. Santa Cristina d'Aro, Platja d'Aro i Llagostera són, avui, els municipis que més interès i/o facilitats han mostrat per complir el somni llagosterenc.
Santa Cristina, en la ‘pole'
El club presidit per Isabel Tarragó sempre ha manifestat que la seva primera opció seria construir la ciutat esportiva a Llagostera, però que la falta de celeritat en les negociacions ha portat el club blaugrana a parlar amb altres municipis. I en els últims dies sembla que és Santa Cristina d'Aro el que ho té més avançat, malgrat que en cap cas hi ha un acord definitiu.
Amb l'ascens a 2a A de fa dos estius l'equip d'Oriol Alsina va canviar el municipal de Llagostera pel Palamós-Costa Brava per jugar els partits com a local –des de llavors s'hi han fet millores substancials–, però el gruix dels entrenaments els fa al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell.
Darrera actualització ( Dimarts, 3 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui