dimarts, 3 de novembre del 2015

El retorn de René, imminent

Article de @lesportiucat

Recuperat. El porter gadità, que s'ha perdut els últims set partits de lliga per lesió, es va integrant a la dinàmica de grup i podria reaparèixer fins i tot dilluns vinent a San Mamés

René, a punt de sacar de porteria en un partit al Palamós-Costa Brava Foto: JOAN SABATER.
1
El diumenge 13 de setembre, coincidint amb la quarta jornada de lliga, René Román es va lesionar al camp de l'Albacete. El porter es va fer mal en una sortida aèria al Carlos Belmonte, però va decidir continuar jugant els últims minuts del partit després d'assabentar-se que el seu equip ja havia exhaurit els tres canvis, una mostra de compromís que no va servir perquè el Llagostera puntués (1-0). En principi semblava que la lesió quedaria en un no res, però les proves mèdiques van determinar que el de Cadis tenia una fractura al cap de l'húmer que l'apartaria dels terrenys de joc durant uns dos mesos. Ara, set setmanes després de lesionar-se, el porter ja està molt a prop de reaparèixer –ahir va completar gairebé tot l'entrenament i avui ja podria integrar-se definitivament al grup–, una notícia molt ben rebuda al Llagostera.
En els set partits de lliga que s'ha perdut René, el Llagostera ha confiat la porteria a José Moragón en les primeres quatre ocasions, mentre que Nico Ratti, que també va ser el porter titular en la copa Catalunya (1-0 a Rubí) i en la copa (1-2 a Saragossa), ha jugat en els últims tres. El jove porter, exceptuant en la davallada global de l'equip a Alcorcón (6-1), ha ofert bones actuacions, encara que tot indica que quan René estigui a punt –qui sap si ja dilluns que ve a San Mamés– tornarà a la banqueta.
“A veure com evoluciono en els entrenaments. Ja tinc ganes de tornar, però primer he d'entrar a poc a poc en la dinàmica de grup”, explica René, que habitualment ha fet dobles sessions de recuperació per mirar d'accelerar la tornada.
El porter gadità també destaca la bona feina de Ratti en els últims enfrontaments amb el Llagostera: “Ratti ha estat espectacular a la porteria, però és el mister el que decidirà qui juga.”
En els quatre partits en què va defensar la porteria llagosterenca René va encaixar quatre gols, pels sis de Moragón en quatre duels i els vuit de Ratti en tres enfrontaments.

EL PROTAGONISTA

A veure com evoluciono en els entrenaments. Ja tinc ganes de tornar, però primer he d'entrar a poc a poc en la dinàmica de grup
Ratti ha estat espectacular a la porteria, però és el ‘mister' el que decidirà qui juga
René Román
porter del llagostera
René es va fracturar l'húmer a Albacete i va jugar els últims minuts lesionat

Querol, Imaz i Gila també avancen en la recuperació

La infermeria del Llagostera encara no està buida del tot. A més de Ruymán Hernández –no se l'espera, com a mínim, fins al desembre o el gener–, hi ha tres jugadors més del conjunt llagosterenc que encara s'estan recuperant de diferents problemes físics. Són Eloy Gila, Jesús Imaz i David Querol, que intentaran tornar progressivament al grup al llarg de la setmana. Imaz (isquiotibials) i Querol (pubis) no van entrar en l'última convocatòria perquè no es van recuperar a temps de les molèsties, mentre que Eloy Gila, amb un problema al taló des de fa setmanes, encara no ha jugat ni un sol minut aquesta temporada en la lliga –Enric Pi i Ruymán són els altres dos futbolistes de la plantilla que encara no han debutat–. L'evolució d'aquests jugadors en els pròxims entrenaments marcarà la seva disponibilitat.
Darrera actualització ( Dimarts, 3 de novembre del 2015 02:00 )