dimecres, 18 de novembre del 2015

Amb tots els ingredients

Article de @lesportiucat

Al duel decisiu per aconseguir l'ascens a segona divisió A, el Nàstic s'hi presentava amb un mínim avantatge de l'anada (2-1) però amb una ratxa de disset partits sense perdre que el reforçaven molt. Al Llagostera, còmode amb el paper de víctima, només li quedava fer valer el seu terreny de joc de reduïdes dimensions per intentar donar la sorpresa. I la sorpresa va arribar ben de pressa, ja que abans del descans els gironins ja havien marcat un gol, i a l'inici de la segona part –Xisco va cometre un penal que Pi va fallar i va ser expulsat– Jordi López va aconseguir el 2-0. El Nàstic no es va arronsar i el gol de Marcos, també des dels onze metres, va obrir la porta a una pròrroga plena de tensió. Nuha va marcar en el primer minut del temps extra, i fins al final el protagonisme va ser per a les picabaralles constants fins i tot amb el públic. Abans del xiulet final, però, Perera (108') i sobretot Querol (116') van tenir el gol que hauria suposat l'ascens del Nàstic a tocar. A tots dos els va fallar l'encert en un moment clau.

LLAGOSTERA 3 NÀSTIC 1

LLAGOSTERA: Moragón, Aimar, Vallho, Òscar Álvarez, Pi, Jordi López (Masó, 112'), Pitu, Tarradellas, Álex Cruz (Tito, 46'), Eloy Gila i Chamorro (Nuha, 73'). NÀSTIC: Reina, Juanjo, Verdú, Xisco, Marí, Molina, Piojo (Marcos, 52'), Rocha, Querol, Cuevas (Rubio, 98') i Lago Júnior (Perera, 87'). GOLS: 1-0 (28') Eloy Gila. 2-0 (48') Jordi López. 2-1 (56') Marcos, de penal. 3-1 (91') Nuha. ÀRBITRE: Eiriz Mata. T.G.: a López, Gila, Nuha, Moragón, Pitu i Vallho. A Marí, Lago, Marcos i Querol. T.V.: a Xisco Campos (45+3), del Nàstic. PÚBLIC: 2.500 espectadors.
Darrera actualització ( Dimecres, 18 de novembre del 2015 02:00 )