divendres, 23 d’octubre del 2015

Un costum que cal canviar

Article de @lesportiucat

Llagostera. La primera victòria lluny de casa en la lliga tradicionalment ha trigat a arribar. En un estadi de mal record, l'equip blaugrana vol avançar la consecució del repte

Pitu amb expressió de decepció el curs passat a Alcorcón Foto: LOF.
1
Guanyar a fora de casa és un repte que històricament se li ha resistit, al Llagostera. De fet, en tres de les últimes temporades la primera victòria a domicili s'ha resistit fins a la jornada 12. El curs passat, aquesta estrena es va avançar a la jornada 5 –20 de setembre–, però després ja no es va tornar a sumar lluny de Palamós fins al 21 de desembre. Amb aquestes estadístiques al davant, el Llagostera té demà l'última oportunitat d'avançar la consecució del repte ja que arribem a la jornada 10 de lliga i el triomf a fora de casa es continua resistint. “A domicili els resultats no ens han acompanyat. Hi ha hagut sortides en què ens mereixíem més del que hem aconseguit, però la realitat mostra que després de quatre desplaçaments només hem pogut sumar un punt. És la nostra assignatura pendent i ho intentarem aconseguir a Alcorcón”, assegura el tècnic, Oriol Alsina, que es lamenta que l'equip hagi augmentat molt la capacitat golejadora a casa però no hagi pogut corregir errades clau a fora. “Dels quatre partits a fora, tres els hem perdut per 1-0, i en l'altre vam empatar”, recorda l'entrenador.
Un punt d'inflexió
L'estadi de Santo Domingo no porta gaires bons records a l'expedició llagosterenca ja que va ser al camp de l'Alcorcón on el club de la Costa Brava va jugar un dels pitjors partits la temporada passada i també on va tocar fons. Els blaugrana van encaixar una clara derrota per 2-0, però més enllà del resultat, el pitjor van ser les sensacions: “Segurament va ser el partit més dolent perquè no vam tenir cap possibilitat ni de competir. Ens van guanyar fàcilment i espero que no es repeteixi.”
Aquella ensopegada va acabar sent un punt d'inflexió ja que a partir d'allà l'equip d'Oriol Alsina va guanyar, empatar i perdre partits però sempre competint al màxim al terreny de joc. Demà, amb una classificació molt igualada, Alsina també afronta el duel com un petit examen. “És un partit molt important perquè ens pot permetre posar una bona distància amb la part baixa i enganxar-nos a la zona alta. Estem al principi i les diferències són mínimes en la classificació, però per a la moral de l'equip pot ser important no veure's a sota de tot”, remarca.
L'Alcorcón, per la seva banda, es presentarà al partit amb els primers dubtes del curs ja que el conjunt groc ha encadenat dues derrotes –contra Oviedo i Osca– i no guanya davant de la seva afició des del 13 de setembre. “Preferiria un rival més relaxat. Sortiran molt motivats i ben segur que ens posaran les coses molt difícils ja que per mi són un clar candidat com a mínim a la fase d'ascens”, avisa Alsina.

EL PROTAGONISTA

2011/12
J.2 Atl. Balears - Llagostera
2-0
J. 4 Mallorca B- Llagostera
2-0
J. 6 Saragossa B - Llagostera
0-0
J. 8 Dénia - Llagostera
2-0
J. 10 L'Hospitalet - Llagostera
1-0
J. 12 Manacor - Llagostera
0-1
2012/13
J. 1 Llevant B- Llagostera
2-1
J. 3 Prat - Llagostera
0-0
J. 5 Sant Andreu - Llagostera
2-2
J. 8 Ontinyent- Llagostera
1-0
J. 10 Huracán- Llagostera
1-1
J. 12 València B - Llagostera
0-2
2013/14
J. 2 Huracán - Llagostera
1-1
J. 4 Prat- Llagostera
0-0
J. 6 Sant Andreu- Llagostera
1-1
J. 8 Atl. Balears- Llagostera
2-1
J. 10 Olímpic- Llagostera
0-0
J. 12 Alcoià - Llagostera
0-1
2014/15
J. 1 Las Palmas- Llagostera
2-0
J. 3 Recreativo- Llagostera
2-0
J. 5 Barça B - Llagostera
0-1
2015/16
J. 2 Lugo- Llagostera
1-0
J. 4 Albacete - Llagostera
1-0
J. 6 Girona- Llagostera
2-2
J. 8 Mallorca- Llagostera
2-2
El curs passat a Alcorcón vam fer molt mal partit. Espero que aquest any no es repeteixi
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Hem de corregir petites coses i esperem fer-ho a Alcorcón. Tres dels quatre partits a fora de casa s'han perdut per la mínima
A domicili els resultats no ens han acompanyat. Hi ha hagut sortides en què ens mereixíem més dels que hem aconseguit
Darrera actualització ( Divendres, 23 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui