divendres, 23 d’octubre del 2015

Querol, una alternativa més per a l'atac

Article de @lesportiucat

Llagostera. Alsina confirma que el jugador reusenc ja està recuperat i es mostra satisfet de tenir un problema a l'hora d'escollir qui jugarà a la davantera

Querol en una acció contra el Tenerife a Palamós Foto: JOAN CASTRO/ICONNA.
1
De mica en mica el Llagostera va recuperant efectius després d'unes setmanes en què la infermeria dels de la Costa Brava estava força plena. Si la setmana passada era Emilio qui ja tornava a entrar en una convocatòria, ahir el tècnic Oriol Alsina va confirmar que Querol ja torna a estar a punt per reaparèixer després de la lesió que es va fer a final de setembre i que l'ha tingut de baixa quatre partits: “Ha fet els últims entrenaments de la setmana i està bé. Pot entrar en la convocatòria com qualsevol altre”, va remarcar el tècnic, que donarà la llista dels 18 escollits aquest migdia, just després de l'últim entrenament de l'equip abans de marxar cap a Madrid en avió. Querol era un jugador fix abans de la lesió, i de fet havia disputat pràcticament tots els minuts en les sis primeres jornades.
Amb la tornada del davanter reusenc en l'equip, el Llagostera guanya una alternativa més en una zona del camp on hi ha molta competència i on el rendiment dels que estan participant en les últimes jornades està sent molt bo: “És un bon problema no saber qui he de posar, perquè sé que tots em donaran un bon rendiment. El curs passat em trobava que no sabia qui posar, però perquè el rendiment de tots no era el que calia”, explica Alsina.
En la recta final
Amb la tornada de Querol, la infermeria queda ocupada per tres futbolistes. D'una banda, Ruymán, que es va trencar els lligaments encreuats l'abril passat, ha començat a fer carrera contínua i el procés va per bon camí: “Quan va començar a córrer se li feia líquid al genoll, però s'ha corregit i li queda aproximadament un mes. Estem dins el termini de recuperació que es va marcar, que era de sis a vuit mesos.” Pel que fa a René, el porter llagosterenc ja fa treball sobre la gespa i amb pilota, i la intenció és que estigui recuperat del tot d'aquí a quinze dies.
Eloy Gila, amb problemes al taló des de fa setmanes, encara no fa net i també haurà d'esperar un parell de setmanes per reincorporar-se al grup. De fet, Gila és l'únic jugador de la plantilla llagosterenca que encara no ha tingut l'oportunitat de debutar en competició aquesta temporada per culpa de les lesions.

EL PROTAGONISTA

Tinc molts homes que poden entrar en l'equip, i això em genera molts dubtes. Són dubtes molt positius perquè tots estan en forma
De mica en mica es va buidant la infermeria i podem girar full a tot un suplici de lesions
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Darrera actualització ( Divendres, 23 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui