dimecres, 7 d’octubre del 2015

Quesada, una aposta més

Article de l'Esportiu

Oportunitat. Després d'unes quantes setmanes a prova, el Llagostera confirma que es queda el mig format en el planter del Barça. Fins al gener només podrà jugar amb el filial llagosterenc

Quesada en la seva etapa en el Barça juvenil Foto: L'ESPORTIU.

Una de les principals novetats en la llista de convocats per jugar a Rubí serà Nando Quesada. El jove migcampista fa un parell de setmanes que s'entrena amb l'equip de la Costa Brava i el cos tècnic, després de veure'l i avaluar-lo en directe, finalment ha decidit quedar-se el futbolista. Fernando Nando Quesada (Sabadell, 5 de gener del 1994) és un migcampista ofensiu format en les categories inferiors del Barça. De fet, es pot considerar que tota la seva carrera futbolística s'ha desenvolupat a la Masia, ja que hi va entrar en categoria aleví i en va sortir com a capità del juvenil A la temporada 2012/13. D'una fornada de futbolistes de la qual van sorgir noms com ara Adama, Sandro i Sanabria, el nou jugador llagosterenc no va tenir gens de sort amb les lesions. L'última temporada de juvenil, la va haver d'afrontar després d'una greu lesió al peroné, un fet que li va tancar les portes del filial. Quesada va sortir en direcció a Utrecht el gener del 2014, on no va aconseguir gaire protagonisme en la màxima categoria holandesa. El curs passat va marxar cedit a l'Achilles, club de la segona divisió d'Holanda, on altra vegada una lesió important –aquest cop al genoll– no li va permetre mostrar el seu potencial.
Pujant i baixant
Quesada, de 21 anys, serà inscrit amb fitxa del filial, però s'entrenarà de manera regular amb el primer equip. El fet de no haver-lo inscrit abans del 31 d'agost farà que fins al mes de gener el jugador només pugui actuar en el conjunt de segona catalana. Quesada reforça el mig de creació, on només es disposa de Pitu i Emilio.

LA XIFRA

2
lesions
importants ha hagut de superar Nando Quesada en les últimes quatre temporades.

ADAPTACIÓ

Quesada arriba per reforçar el mig creatiu, però fins al gener jugarà en el filial
Darrera actualització ( Dimecres, 7 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui