dimecres, 7 d’octubre del 2015

Que no sigui un obstacle

Article de l'Esportiu

Copa Catalunya. El Llagostera afronta els quarts de final de la competició contra el Rubí amb la voluntat de superar l'eliminatòria i convertir el partit en un banc de proves per a la lliga

L'aigua va ocupar bona part del camp del Rubí Foto: RÀDIO RUBÍ.
1
La copa Catalunya arriba en el moment més dolç de joc que el Llagostera ha viscut fins ara. Després d'un mes i mig de competició, els de la Costa Brava encadenen dues jornades sense perdre i, més enllà dels resultats, el joc ha millorat sensiblement. Això podria fer pensar que els quarts de final de la copa Catalunya fan més nosa que servei ja que trenquen la rutina de preparació del pròxim partit a Mallorca, però des del club llagosterenc no es té aquesta impressió. “És una bona oportunitat perquè tots els jugadors agafin el ritme de competició. Jugarem al màxim de les nostres possibilitats respectant molt un rival de categoria inferior però amb qualitat”, va destacar el tècnic Oriol Alsina, que ja va avançar que farà un onze inicial sense la presència de cap dels jugadors que van jugar contra l'Elx. En la convocatòria per jugar a Rubí hi han entrat dotze futbolistes del primer equip i sis del filial.
Una mostra del respecte que el Llagostera té al rival d'aquest vespre (20 h) és com s'ha preparat el partit els últims dies. “Hem canviat les pilotes i també ens hem entrenat al municipal de Llagostera per adaptar-nos a les mides que trobarem i també a la gespa artificial. El canvi de superfície és important i esperem que ningú prengui mal”, remarcava Alsina, que ja té una bona llista de baixes de la qual encara no han pogut sortir ni Querol ni Gila.
Els ulls a la porteria
Igual que el Llagostera, el Rubí ha començat de manera irregular la lliga però és un dels equips que proposa més futbol a tercera divisió. “Sempre volen sortir amb la pilota controlada, i la possessió serà clau”, va analitzar Alsina. Un dels al·licients del duel serà veure homes amb pocs minuts fins ara com Enric Pi, Jordi López i, sobretot, el porter Nico Ratti: “No m'ha de demostrar res perquè fa molts anys que està amb nosaltres i sabem com treballa. Segur que competirà bé i servirà per veure que pot posar les coses difícils a la resta de porters que tenim en la plantilla”, va dir Alsina. Ratti no ha debutat ni en la lliga ni en la copa.

LA PRÈVIA

És una bona ocasió per agafar ritme de competició. Jugarem al màxim de les nostres possibilitats respectant molt
un bon rival
El Rubí és un bon equip a qui li agrada tenir la possessió i sortir sempre amb
la pilota controlada
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

Una inundació, el contratemps de la prèvia

El club rubinenc va tenir un bon ensurt en la jornada d'ahir, quan per culpa del trencament d'una canonada d'aigua es va inundar tota una part del terreny de joc. L'incident es va produir després que una màquina que treballa en les millores de la graderia va impactar amb el conducte i el va rebentar. Malgrat l'espectacularitat de la situació i de no poder entrenar-s'hi cap dels equips del club durant tot ahir, estava previst que es pogués arreglar la zona afectada i que el partit d'aquest vespre es jugui amb normalitat a Can Rosés. El club, per si de cas, va contactar amb l'Ajuntament, que ja va comunicar que cedia els altres terrenys de joc de la ciutat si així ho desitjava el conjunt rubinenc. La graderia sí que estarà fora de servei.
Darrera actualització ( Dimecres, 7 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui