dijous, 1 d’octubre del 2015

La pluja fa patir per la col·locació de la gespa

Article de l'Esportiu / per E. Ciurana P. Subirana

En espera. Per posar-la al camp ha de parar de ploure i que el terreny s'assequi. La idea és poder-ho fer avui, tres dies abans del partit

Amb la pluja , el camp va quedar molt enfangat i va ser impossible ahir començar a col·locar la gespa Foto: P.SUBIRANA.
1
En la col·locació de la nova gespa a l'estadi Palamós-Costa Brava ha aparegut un imprevist que fa patir tant l'empresa encarregada dels treballs com el club llagosterenc. Royal Verd havia planejat començar a plantar la gespa nova en la jornada d'ahir, però la forta pluja que va afectar el Baix Empordà ho va impedir. Ara, des de Royalverd estan ben pendents del cel, ja que el termini d'execució es veurà escurçat. El primer pas indispensable per començar els treballs és que pari de ploure, un fet que la majoria de previsions meteorològiques assenyalen que passarà. Per anar bé, abans de posar els pans de gespa, el terreny inferior s'hauria d'assecar. La idea de Royalverd es poder reiniciar els treballs aquesta tarda, acabar-los demà i que l'únic inconvenient sigui el fet que la gespa reposi menys hores de les previstes abans no s'hi jugui el partit de diumenge.
El que sí que ha pogut comprovar Royalverd aquests dies és que els treballs per millorar el drenatge de la superfície de joc funcionen, ja que després d'un parell de dies de fortes pluges, l'aigua no ha quedat embassada a la zona que acollirà el nou terreny de joc.

Querol, Gila i Aimar, al marge

El Llagostera va tornar ahir a l'activitat amb un entrenament al camp del Gregal, a Palafrugell. A més dels lesionats René, Ruymán, Emilio i Chumbi, la sessió no va comptar amb Querol (té una contusió), Eloy Gila (s'està recuperant d'un problema al taló) i Aimar (molèsties). La seva evolució marcarà si poden jugar el partit de diumenge contra l'Elx.
 
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui