dilluns, 12 d’octubre del 2015

“Hi ha hagut tres jugades clau”

Article de @lesportiucat

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Oriol Alsina gestualitzant en un partit d'aquesta temporada Foto: JOAN SABATER.
1
Oriol Alsina tenia molt clar que l'equip que es va veure sobre la gespa de l'Iberostar Estadi de Mallorca poc va assemblar-se al que va superar de manera clara i contundent l'Elx fa una setmana, però també tenia molt clar que l'inici del partit va condicionar de manera decisiva el guió de l'enfrontament: “És obvi que no hem fet el nostre millor partit, però hi ha hagut tres jugades clau. La primera i més important és el gol anul·lat en l'inici. Hem fet uns vint primers minuts molt bons, i fins i tot hem marcat un gol que hem pogut comprovar que era legal. Amb el marcador a favor, segur que s'hauria vist un altre partit”, es lamentava Alsina, conscient que el rival, molt necessitat de punts, segur que hauria notat la pressió d'anar al darrere en el marcador. El tècnic llagosterenc afegia un parell de mans a l'àrea mallorquinista a la llista d'accions no penalitzades durant l'enfrontament.
Més enllà de que hauria pogut ser, Alsina es va centrar en l'anàlisi del partit i va ser força clar en el diagnòstic: “Després d'una arrencada prou bona, el Mallorca ha anat guanyant protagonisme i al final han sigut molt superiors. Han fet mèrits per endur-se la victòria”, explicava.
Les bandes, clau
Alsina ja havia avisat en la prèvia del partit que caldria lligar curt els jugadors de banda del Mallorca, però, sobretot a l'esquerra, no es va aconseguir: “Sabíem que seria molt important aturar tant el lateral com l'extrem rivals, que donen molta profunditat. A la dreta s'ha pogut fer, però a l'esquerra hem tingut alguns errors i això ens ha penalitzat”, remarcava.
Amb el gol en contra, el Llagostera va intentar reaccionar i el plantejament va ser valent però poc efectiu: “Hem passat a jugar els últims minuts amb tres defenses i més gent al davant. En atac no hem estat encertats i no hem trobat el premi del gol.” El club de la Costa Brava veu com se li resisteix la victòria a fora de casa: “Lluny de casa s'han perdut tres partits per la mínima i se n'ha empatat un altre. Si aconseguim l'encert que estem tenint a casa segur que arribaran els resultats.”
Una posició anecdòtica
El Llagostera torna a caure aquesta jornada en zona de descens, un fet que no preocupa gaire l'entrenador dels llagosterencs: “En teoria i segons la lògica, tota la temporada ens hem de moure en aquestes posicions. És una lliga molt igualada i competida”, va remarcar el tècnic, que també va assenyalar que el principal maldecap serà recuperar bé i ràpid tots els seus jugadors.

SEGUIR CREIXENT

“A fora de casa hem perdut sempre per la mínima. Ens falta l'encert que sí que tenim a casa”

EL GUIÓ CANVIA

“No hem fet un bon partit però ens han anul·lat un gol legal que hauria sigut molt important”

LÍNIA DESCENDENT

“Després d'un bon inici, el Mallorca ha passat a dominar i ha acabat sent molt superior”
Darrera actualització ( Dilluns, 12 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui