divendres, 30 d’octubre del 2015

“Estem en línia ascendent”

Article de @lesportiucat
 
ANDRÉS JOSÉ RODRÍGUEZ, ‘ANDY'  MIGCAMPISTA DE LA PONFERRADINA

“Ens estem acostant al que volem, tenim més confiança, que és el que ens faltava. Ara volem fer un pas endavant a domicili, que és la nostra assignatura pendent”

“És un equip competitiu i molt fort al seu camp”

Andy, celebrant un gol amb la Ponferradina Foto: BIERZODEPORTES.COM.
1
El curs passat ens van guanyar per 3-1 al seu camp. Voldran repetir el mateix guió de partit, però l'hem preparat bé
El canvi més gran respecte a quan m'hi enfrontava a 2a B és el terreny de joc, perquè continuen sent un gran equip
José Andrés Rodríguez Gaitán (Almuñécar, Granada, 30/1/1990), més conegut com a Andy, juga al Ponferradina per segona temporada i és un fix en l'equip que dirigeix Manolo Díaz. El migcampista andalús ja fa quatre cursos seguits que s'enfronta al Llagostera, els dos primers a 2a B, quan militava en el Llevant B, i els dos últims a la categoria de plata. Sigui on sigui, Andy destaca la competitivitat i la gran dificultat que suposa enfrontar-se al conjunt blaugrana.
Després de les primeres deu jornades de lliga, són desens amb catorze punts, a dos del ‘play-off' i a quatre del descens, a més de continuar vius en la copa. Quin és el balanç?
En línies generals, estem contents, ja que en aquestes últimes setmanes ens estem acostant al que volem com a equip i estem en una línia ascendent.
Fa tres partits que no perden i acaben de guanyar l'Oviedo per un contundent 4-2. Què ha canviat respecte a l'inici?
Que ara tenim més confiança, que era el que ens faltava. Les victòries et donen confiança i il·lusió per seguir treballant, i ara esperem continuar en aquesta dinàmica.
Són el tercer equip menys golejat de la categoria, amb nou gols en contra. És una de les claus del Ponferradina?
A casa ens estem fent forts, hi encaixem pocs gols, i a fora hem perdut per la mínima, així que vol dir que s'estan fent bé les coses al darrere.
Com bé diu, a casa s'estan mostrant intractables (13 punts de 15 possibles), tot al contrari que a domicili, en què han sumat un sol punt en cinc partits i només han marcat un gol. Són dos pols totalment oposats...
Sí, millorar els resultats a fora és la nostra assignatura pendent i esperem fer un pas endavant i solucionar-ho aquest mateix cap de setmana.
Al seu pròxim rival, el Llagostera, li passa exactament el mateix. Només ha sumat un punt a fora però en canvi a casa ha estat capaç de guanyar equips tan potents com són l'Alavés, l'Elx i el Valladolid. Hauran d'anar amb compte a Palamós.
I tant, sabem que en aquesta lliga de segona A és molt complicat jugar a domicili, perquè els equips es fan forts al seu estadi, però per poder estar a la part alta de la taula, o fins i tot a la zona tranquil·la, necessites puntuar també a fora.
Què n'esperen, del partit?
Ja sabem com és el Llagostera, un equip molt competitiu que al seu camp és difícil de superar. Té bons jugadors i segur que serà molt complicat.
El curs passat, en el seu primer any a la Ponfe, ja van tastar com les gasta l'equip de la Costa Brava, ja que van perdre els dos partits (3-1 i 0-1).
Sí, sabem com juguen i com ens van guanyar la temporada passada al seu camp. Segurament ara volen repetir el mateix guió de partit, però per això l'hem preparat bé i tenim moltes ganes de jugar-lo.
Abans d'arribar a la categoria de plata, al Llagostera ja s'hi havia enfrontat en dos anys a 2a B, quan jugava al Llevant B (2012/13 i 2013/14). Han canviat molt les coses?
Recordo perfectament aquesta època, el Llagostera ja era un equip fort, fins que va pujar. Ara potser el que més ha canviat és el terreny de joc, perquè al final continua sent un gran equip que segueix fent les coses bé.
En la primera d'aquelles dues temporades a 2a B, tenien un equipàs en el filial granota (Iván López, Alfredo Ortuño, Roger Martí, Morales...), amb bastants jugadors que ara estan jugant a primera o 2a A.
Sí, el primer curs ens vam ajuntar una bona fornada de jugadors. Vam fer un gran any.
En l'aspecte personal, és un fix en l'equip, ha jugat de titular en nou dels deu partits de lliga.
Sí, des que vaig arribar aquí estic molt content, independentment de si jugo més o menys minuts. Quan estàs en un club com aquest, estàs bé, tranquil, i això és el més important per a un jugador.
Darrera actualització ( Divendres, 30 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui