dijous, 29 d’octubre del 2015

Amb retocs focalitzats

Article de @lesportiucat

Alternatives. El Llagostera ha fet valer l'amplitud de la plantilla fent diversos canvis en la majoria de posicions del camp. La que menys ha variat ha sigut el lateral esquerre

Juanto ha sigut dels jugadors que ha passat per més posicions, mentre Samu s'ha fet seu el lateral esquerre Foto: J.S.
1
El Llagostera ha començat el curs amb la totalitat de fitxes de la primera plantilla plena, un fet que s'ha traduït en una gran varietat d'opcions en diverses posicions del terreny de joc. La veritat és que Oriol Alsina ha sigut capaç de moure 23 futbolistes –Ruymán, René i Eloy Gila han tingut lesions de llarga durada en aquesta arrencada– però també és cert que les rotacions i les alternatives entre futbolistes s'han produït més en algunes posicions que en d'altres. Per exemple, en l'atac, la versatilitat dels jugadors que hi actuen ha fet que homes com Juanto, Imaz, Benja o Chumbi s'hagin mogut per les diverses posicions ofensives. En defensa també s'han produït retocs en funció del rendiment dels futbolistes i de les necessitats de l'equip. El cas més clar és Escassi, que ha passat pel central dret i esquerre i també pel pivot defensiu.
Al lateral, poc per triar
Si les rotacions i els canvis s'han focalitzat en llocs com l'atac o el central, en d'altres com els laterals hi han actuat ben pocs noms. Al dret, Masó ha sigut el més escollit, però ha trobat en Aimar una bona competència que l'ha enviat a la banqueta dos cops.
En l'esquerre, en canvi, Samu no ha tingut problemes per aconseguir el lloc i mantenir-lo, ja que l'alternativa natural, Enric Pi, no ha tingut opció ni d'entrar en una convocatòria. El lateral andalús no va fer una bona actuació a Alcorcón i caldrà veure si el cos tècnic li fa un toc d'atenció aquesta jornada fent-lo seure.
Porteria:
René, Moragón, Ratti
Lateral esquerre:
Samu i Masó
Central esquerrà:
Chus, Escassi i Jorge
Central dretà:
Escassi i Fran Cruz
Lateral dret:
Aimar i Masó
Mig ofensiu:
Pitu i Emilio
Mig defensiu:
Tito, Escassi i Chus
Banda dreta:
Querol i Giva
Banda esquerra:
Ríos Reina, Giva, Imaz i Juanto
Mitja punta:
Chumbi, Benja, Mosquito, Imaz i Juanto
Punta:
Benja i Juanjo
Darrera actualització ( Dijous, 29 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui