divendres, 16 d’octubre del 2015

“A Llagostera, la fem grossa”

Article de @lesportiucat

Oriol Alsina. Entrenador del Llagostera

Alsina, en una imatge d'arxiu d'aquest curs Foto: L.S.
Alsina no va trigar gaire a recordar que a Llagostera ja saben què és fer-la grossa diverses vegades: “Ens hem acostumat a fer grans mèrits. Ho vam fer al Prat fa tres cursos i avui potser l'hem fet més grossa perquè hem eliminat tot un Saragossa al seu estadi. Ara ens tocarà un primera, i això és una molt bona recompensa a tot el treball que ha fet l'equip”, va remarcar l'entrenador del blaugrana.
Pel que fa al partit, Alsina també va destacar que els seus homes havien fet una actuació molt completa: “La primera part ha sigut espectacular, i en la segona hem resistit i hem acabat guanyant el partit.” El tècnic, a diferència de fa una setmana en la copa Catalunya, va felicitar els jugadors menys habituals: “Han fet una gran feina. Han jugat a un nivell molt alt i això que n'hi havia molts que tenien poc ritme de competició. Estic molt orgullós d'ells.”
Cap sorpresa
Alsina també va defensar l'actuació de Nico Ratti, que ahir debutava en el futbol professional. “Potser ha tingut una mica de dubtes en el gol encaixat però després ha tret quatre mans impressionants. No em sorprèn perquè el veig sempre entrenar i sé què és capaç de fer”, va analitzar Alsina, que va jugar amb la possibilitat de fer un canvi en la porteria de cara a la lliga.

REPETEIXEN

“La vam fer grossa al Prat i, ara, potser més hi tot. El triomf és tot un premi”

SATISFET

“Els menys habituals han jugat a un alt nivell. Estic molt orgullós d'ells”
Darrera actualització ( Divendres, 16 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui