dissabte, 26 de setembre del 2015

Una catifa digna de segona

Article de l'Esportiu / per J. Sebastian

Millores. El Llagostera, amb el suport de l'Ajuntament de Palamós, assumeix la substitució de la gespa de l'estadi Palamós-Costa Brava per tal d'assegurar el bon estat del terreny de joc

Lluís Puig, Isabel Tarragó, Joan Barba i Joan Pau Pérez, ahir a Palamós Foto: PERE SUBIRANA.
1
El Llagostera, amb el suport de l'Ajuntament de Palamós, el Palamós Club de Futbol i Royalverd, una empresa dedicada al sector de la jardineria professional i especialitzada en zones esportives, van oficialitzar a través d'una roda de premsa l'acord per substituir la gespa de l'estadi Palamós-Costa Brava. El club presidit per Isabel Tarragó assumirà tot el cost que suposa el canvi de catifa en el terreny de joc –al voltant de 100.000 euros–, una substitució que començarà en les pròximes hores i que s'allargarà fins divendres que ve, només 48 hores abans del partit de lliga entre el Llagostera i l'Elx. “La gespa necessitava una substitució. No s'havia fet cap canvi des de la inauguració, fa 25 anys. El curs passat el Llagostera va aterrar una mica precipitadament i aquest estiu hem pogut parlar amb més calma per valorar la situació. El club assumeix el cost, l'Ajuntament hi aporta el que pot en altres conceptes i el Palamós hi ha posat totes les facilitats possibles amb el canvi d'ordre de partit aquest cap de setmana”, comentava l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, que mantenia una consonància en el discurs amb Isabel Tarragó: “Necessitem un terreny de joc adequat per a la categoria en què competim.”
El Palamós, l'altre inquilí de l'estadi, va mostrar-se agraït pel fet de poder aprofitar les millores en un equipament que també fa servir regularment: “Totes les millores són bones. El camp i la gespa estaven mig bé per a un equip de tercera, però no gaire per a un club de segona A.”
En l'apartat tècnic de les millores que començaran en les pròximes hores, Eudald Morera, el director general de Royalverd, va agafar les regnes de les explicacions i metodologies. “La gespa de Palamós hauria aguantat més si les exigències actuals no hi fossin. És un terreny que coneixem. Avui dia el futbol cada vegada és més precís i el Llagostera, en el futbol professional, necessita una gespa adequada. No s'ha treballat la terra en 25 anys i sabíem que tard o d'hora s'havia de canviar”, explicava Morera, que avançava que l'experiència de l'empresa en altres camps permet assegurar que el terreny de joc estarà en perfectes condicions per al partit del 4 d'octubre contra l'Elx.

ELS PROTAGONISTES

El Llagostera es fa càrrec del canvi de gespa i el Palamós hi ha posat totes les facilitats possibles
Lluís Puig
Alcalde de Palamós
Necessitem un terreny de joc adequat per a la categoria en què competim
Isabel Tarragó
presidenta del llagostera
Per l'exigència del futbol professional sabíem que la gespa s'havia de canviar tard o d'hora
Eudald Morera
director general de royalverd

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui