dissabte, 26 de setembre del 2015

Chus Herrero rep l'alta i ja està a punt per jugar

Article de l'Esportiu / per J. Sebastian

Lesionats de pes. El tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, diu que el central ja està a la seva disposició, però confirma que René, Emilio, Chumbi i Ruymán són baixes segures per demà

El Llagostera afrontarà el duel gironí de demà a Montilivi amb baixes importants en l'onze. Qui no es perdrà el partit contra el Girona serà el central aragonès Chus Herrero, que s'ha recuperat de la lesió a la cuixa que es va fer en la segona jornada de lliga contra el Lugo. L'exjugador del conjunt blanc-i-vermell va rebre ahir l'alta mèdica i podria entrar en la convocatòria per al duel ja que està a plena disposició del seu entrenador, Oriol Alsina.
La baixa del porter titular René Román, que serà substituït per José Moragón sota els pals, del mig centre organitzador, Emilio Sánchez, i d'un dels davanters més utilitzats en les primeres jornades, Chumbi, seran una llosa per als llagosterencs, que hauran de recórrer novament a altres peces. El relleu natural d'Emilio, titular en l'última jornada contra el Tenerife, és Pitu Comadevall, que tornarà a compartir el doble pivot amb Tito Ortiz, l'equilibri indispensable per al saltenc. En la davantera hi ha diverses possibilitats. Si bé Juanjo Expósito té assegurada una posició a dalt, l'altra se la disputaran Benja Martínez i Mosquito. Els dos jugadors s'han repartit els minuts que ha deixat de jugar Chumbi, i és que les característiques de tots dos són similars, tot i que no es pot descartar algun cop amagat en forma de sorpresa d'Alsina.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui