dissabte, 26 de setembre del 2015

L'estat físic de Javi Álamo i Eloi, els grans maldecaps

Article de l'Esportiu / per X.M. / J.D.

Dubtes seriosos. El canari no s'ha entrenat en tota la setmana i haurà d'acabar passant per la sala d'operacions, i el gironí arrossega un virus intestinal

Álamo pugna amb Gerard Valentín, en el Nàstic-Girona de lliga al Nou Estadi. Foto: JUDIT FERNÀNDEZ.

Ahir, a Vilablareix, no hi eren ni Javi Álamo ni Eloi Amagat, dos titulars. El primer continua entre cotó fluix des que Machín va revelar després del triomf a Oviedo que el canari havia jugat infiltrat i que més d'hora que tard s'hauria d'operar. El gironí, per la seva banda, es va despertar amb malestar i febre –un virus intestinal–, i és una incògnita si avui podrà fer la darrera sessió, definitiva per poder determinar si arribaran o no al derbi en condicions.
Els que ja estan descartats són Rubén Alcaraz (pagarà l'expulsió a Oviedo amb un partit de sanció) i també Borja García, que encara no s'entrena amb el grup tot i que Pablo Machín assegura que “està dins els terminis” que van marcar els serveis mèdics. L'exjugador del Còrdova i del Madrid B encara no ha debutat en lliga.
Les alternatives
Javi Álamo continua tenint números per ser demà a l'onze, tot i que segons el tècnic l'evolució no ha estat tan positiva com s'esperava: “Aquesta setmana havíem determinat que descansaria per veure si li marxava el dolor, però li continua fent mal quan intenta córrer”, va revelar Machín, que no va valorar la possibilitat que el canari es torni a infiltrar (ja hi va jugar a Oviedo). “No hem parlat amb el doctor del tema.” Tant si demà juga com si no, el més probable és que Álamo no tardi gaire a passar per la sala d'operacions. D'alternatives al canari, la més clara era Aday, però serà complicat que el barceloní sigui a l'onze perquè encara no es veu del tot bé de la lesió muscular que es va fer fa un parell de setmanes. Si Aday no hi fos, el tècnic hauria d'escollir entre Coris i Serrano.
Pel que fa a Eloi, el recanvi que seria més clar és baixa (Rubén Alcaraz). I qui té més números és Pol Llonch. També Felipe, si Eloi no es recuperés i Machín volgués optar per un onze més ofensiu.
L'hora de Sobrino?
L'exjugador de la Ponferradina no ha debutat i Pablo Machín tampoc el veu al 100%, però el tècnic va admetre que podria entrar en la convocatòria “i qui sap si jugar els primers minuts”. Això sí, va deixar clar que no està ni molt menys en condicions de ser titular.

ALTERNATIVES

Les alternatives al carril dret són Serrano i Coris; i com a interiors, Llonch i Felipe
Borja García està descartat; Rubén Alcaraz, sancionat, i Aday encara no es veu al 100%

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui