dilluns, 14 de setembre del 2015

“La primera part, per oblidar”

Article de l'Esportiu / per Edu Ciurana

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Querol rep una falta durant l'enfrontament d'ahir al Carlos Belmonte Foto: LOF.
1
En l'anàlisi posterior al partit, el tècnic llagosterenc tenia ben clar en quin moment la possibilitat de tornar d'Albacete amb un resultat positiu es va tòrcer: “En la primera part han estat molt superiors a nosaltres. Ens han passat per sobre. El primer temps ha estat per oblidar”, remarcava Alsina, que indicava en quines facetes del joc els havia superat el conjunt manxec: “Ens enfrontàvem a un dels equips que juga més bé quan té la pilota, i els hi ha sortit molt bé. Els seus laterals arribaven amb claredat a la nostra àrea i han aconseguit generar moltes superioritats. Han estat millors”, explicava l'entrenador del Llagostera.
Sobre l'arrencada, Alsina també indicava que alguns dels seus jugadors potser havien notat el cansament del partit de copa –quatre jugadors van repetir participació d'entrada–, però també valorava positivament que els seus homes milloressin en la segona part: “No estàvem fent bé les diagonals i la pilota ens durava massa poc. En el descans hem parlat d'aquests ajustaments, i en la segona part s'ha vist una millor versió del Llagostera. El mal, però, ja estava fet, i veient la primera part que ha fet l'Albacete potser ni ens mereixíem l'empat.” La millora es va materialitzar amb dues clares oportunitats per als de la Costa Brava, que ni Aimar ni Mosquito van saber marcar, fent evident que la confiança i la sort no estan del costat dels llagosterencs: “Han estat molt clares. Vull buscar una part positiva al partit, i em quedo amb el fet que en la segona part hem estat capaços de reconduir la situació.”
Alsina va comentar que els canvis realitzats –Imaz, Mosquito i Emilio van entrar en l segon temps– havien donat un bon rendiment: “Hem començat a sortir a la contra fent pocs tocs, però no hi ha hagut manera.”
Cromos repetits
El jugador que Alsina va descartar al mateix Carlos Belmonte va ser Juanto Ortuño: “Teniem Mosquito, Imaz i Giva a la banqueta, i jugant Benja i Juanjo. Hem cregut que el perfil que potser tindria menys possibilitats d'entrar per la manera de jugar del rival era Juanto. Va fer un gran partit en la copa però per jugar al camp de l'Albacete hem apostat per una altra cosa”, va dir Alsina.
Amb només quatre jornades disputades, el tècnic llagosterenc té molt clar que hi ha molt camí per recórrer i també que té bona matèria en la plantilla per obtenir bons resultats: “Veig els jugadors molt ficats en el treball. Segur que cada setmana competirem millor. Ens falta treure més petroli de les ocasions.”

OPTIMISTA

“Veig els jugadors molt ficats en el treball. Segur que cada setmana competirem millor”

SUPERATS D'INICI

“En la primera part han estat molt superiors a nosaltres. Ens han passat per sobre en tot”

MILLORA EN LA 2A PART

“En la segona part s'ha vist una millor versió, però el mal ja estava fet i no hem pogut aixecar el partit”

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui